Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511769721 Márka: Bewood

Bewood Imbuia Mountains Fa tok iPhone 14 Plus - Világosbarna


Cikkszám: BWD10211-0 | EAN/Vonalkód: 5907511769721 | Márka: Bewood

Bewood Imbuia Mountains Fa tok iPhone 14 Plus - Világosbarna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus Fa tok Bewood | Hegyek

A Bewood tok iPhone 14 Plus-hoz hegyi motívummal a tökéletes megoldás kalandvágyók, természetkedvelők és hegymászók számára. Kiváló minőségű fából készült, amely a hegyi táj szépségére utal, ez nem csak esztétikai védelem a telefonod számára, hanem a szenvedélyed és életstílusod kifejezése is. Az iPhone 14 Plus-hoz való precíz illeszkedésének köszönhetően teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. A tok masszív szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood tok hegyi motívummal tehát nem csak praktikus kiegészítő, hanem a természettel való kapcsolódás és az új csúcsok felfedezésének szenvedélyének kifejezése is.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 14 Plus-hoz:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Belülről is finoman védi a telefonodat - a mikroszálas bélésnek köszönhetően.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon mind a négy oldalon körbeöleli az eszközöket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyen elérhetővé teszi a töltőportot, gombokat és csatlakozókat. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok dombornyomása gondosan van kidolgozva.

Egyedülálló. A hegyek szerelmeseinek egyik érdekes ténye az állandó törekvésük új csúcsok meghódítására és saját korlátaik leküzdésére. Ez egy olyan embercsoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandokat és egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok hegyi motívummal tökéletes kiegészítő azok számára, akik a mindennapi életükben is inspiráló természeti képekkel szeretnék körbevenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nem csak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefonmodellhez való precíz illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Ráadásul a fa természetes anyagként ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt iPhone-odnak esés esetén. Bewood tok az iPhone 14 Plus-odhoz.

A Bewood tok iPhone 14 Plus-hoz hegyi motívummal rendkívüli előnye az is, hogy kényelmes a használata. Ergonomikus kialakításának és pontos kidolgozásának köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Ezenkívül a telefon összes portja és funkciója könnyen elérhető, így nem kell lemondanod az iPhone bármelyik képességéről sem. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy az iPhone-od nem csak stílusosan védett, hanem mindig magával hozza a hegyi táj inspirációját is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett