Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511785936 Márka: Bewood

Bewood Egyedi MagSafe Tűz Elem Fa és Gyanta iPhone 14 Tok - Fekete és Arany


Cikkszám: BWD11998-0 | EAN/Vonalkód: 5907511785936 | Márka: Bewood

Bewood Egyedi MagSafe Tűz Elem Fa és Gyanta iPhone 14 Tok - Fekete és Arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 MagSafe Fa és Gyanta Tok Bewood Egyedi Tűz Elem | Fekete és Arany.

A Bewood Egyedi tok nem csupán egy egyedi kombináció a fából és gyantából, hanem egy rendkívül funkcionális megoldás is a készüléked számára. Pontos illeszkedésének köszönhetően teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen az iPhone 14 készülékeden. A tok szilárd szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a hozzáférést a telefon összes portjaihoz és funkcióihoz. Mostantól nemcsak egyedi stílusban élvezheted a készülékedet, hanem biztos lehetsz benne, hogy teljesen védett és készen áll a használatra.

A Bewood Egyedi tok kiválasztásával garantálhatod, hogy telefonod nemcsak stílusosan védve lesz, hanem a funkcionalitás és a kényelem használatának új szintjére lép.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Egyedi Tűz Elem
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Anyag: Fa + gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Fekete, arany

A Bewood Egyedi iPhone 14 Fa és Gyanta Tok fő előnyei:
- Stílusosan védi telefonodat. A fa és gyanta különleges kombinációt alkot, minden tok egyedi.
- Támogatja a MagSafe és Qi technológiával történő vezeték nélküli töltést.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood Egyedi tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az előlapi védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon körbefogja a készülék négy oldalát, elnyelve az ütődéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltő porthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, a gombok domborulata pedig gondosan kidolgozott.

Egyedi darab - Bewood Egyedi tok! A fa szerkezetének és erezetének kiszámíthatatlansága teszi a Bewood Egyedi tokot egyedivé. Minden darab egyszeri és megismételhetetlen, nincs két egyforma tok. A gyantával való kombinációnak köszönhetően a Bewood Egyedi tok különleges karaktert kap. Az ügyes színezék kiválasztás és a precíz keverési folyamat során olyan hatás jön létre, ami kiemelkedik a piacon lévő többi tok közül. Minden fa és gyanta kombináció egyedi és megismételhetetlen.

Nem csak a kinézet teszi különlegessé a Bewood Egyedi tokot. Funkcionális tulajdonságai szintén lenyűgözőek. A pontos illeszkedés a specifikus telefon modellhez teljes védelmet biztosít a karcolások, ütődések és por ellen. A tok szilárd szerkezete garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a hozzáférést a telefon összes portjaihoz és funkcióihoz. A Bewood Egyedi tok ergonomikus kialakítása kényelmessé és biztos fogássá teszi a készülék használatát.

Bewood Egyedi tok az iPhone 14 készülékedhez. A Bewood Egyedi tok az esztétika, funkcionalitás és egyediség kombinációja. Egy kivételes termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Egyedi tok kiválasztásával garantálhatod, hogy készüléked nemcsak stílusosan védve lesz, hanem a használat kényelme és funkcionalitása is maximális élvezetet nyújt. Ez a termék a védelem, művészet és egyediség tökéletes kombinációja.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett