Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789378 Márka: Bewood

Bewood Bike Limba tok iPhone 15 Pro - Világos Barna


Cikkszám: BWD12467-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789378 | Márka: Bewood

Bewood Bike Limba tok iPhone 15 Pro - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bewood iPhone 15 Pro Fa tok | Bike

A Bewood tok biciklis motívummal tisztelgés a kerékpározás és az egészséges életmód iránti szenvedély előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok eleganciát és funkcionalitást ötvöz, tökéletesen illeszkedve egy aktív életstílushoz. A biciklis motívum a szabadságot, mobilitást és a sport iránti szenvedélyt szimbolizálja. Minden részlet a minta energiáját és dinamizmusát tükrözi, emlékeztetve a kilométerek megtételének és új helyek felfedezésének örömére. A tok részletes gravírozása hangsúlyozza a művészi értékét, miközben megőrzi a kerékpáros életstílus jellemző vonásait. Az ergonomikus forma kényelmes használatot biztosít, a tartós konstrukció pedig hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nem csak védelem, hanem egy módja is annak, hogy kifejezd szenvedélyedet és életstílusodat. A Bewood termékek környezetbarátak, felelős forrásokból származó fából készülnek. Válassz egy biciklis motívummal ellátott tokot, és adj egyedi karaktert telefonodnak, valamint inspiráló szenvedélyt a szabadtéri tevékenységekhez.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Zöld szín

A Bewood tok legfontosabb előnyei az iPhone 15 Pro készülékhez:
- Stílusosan védi telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. Rugalmas TPU szilikon öleli körül mind a négy oldalon a készüléket, elnyelve az ütközéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok domborművei gondosan kidolgozottak.

Egyediség:
Az utazás szerelmeseinek egyik érdekes tulajdonsága, hogy folyamatosan keresik a saját határaik átlépésének lehetőségét. Ez egy olyan embercsoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik inspiráló természeti képekkel szeretnék körülvenni magukat a mindennapokban is. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kivitelezés és a telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet biztosít a karcolások, ütődések és por ellen. Emellett a fa, mint természetes anyag sokk-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami tovább védi iPhone készülékedet esés esetén. A Bewood iPhone 15 Pro tok különleges előnye a használati kényelem is. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva az erős és kényelmes fogást. Ezen felül minden telefonport és funkció könnyen elérhető, így nem kell lemondanod az iPhone képességeiről. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nem csak stílusosan védett, hanem állandóan elkísér az utazás iránti inspiráció is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett