Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511738871 Márka: Bewood

Bewood Bike Limba iPhone 13 tok - Világos Barna


Cikkszám: BWD08650-0 | EAN/Vonalkód: 5907511738871 | Márka: Bewood

Bewood Bike Limba iPhone 13 tok - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bewood iPhone 13 Fából Készült Tok | Bicikli A Bewood tok biciklis motívummal tiszteleg a kerékpározás és az egészséges életmód iránti szenvedély előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, tökéletesen illeszkedve az aktív életmódhoz. A biciklis motívum a szabadságot, a mobilitást és a sport iránti szenvedélyt szimbolizálja. A minta minden részlete tükrözi a kerékpározás energiáját és dinamikáját, emlékeztetve a kilométerek megtételének és új helyek felfedezésének örömére. A tok részletes gravírozása művészi értéket kölcsönöz neki, miközben megőrzi a kerékpáros életmód jellegzetes vonásait. A tok ergonomikus formája kényelmes használatot biztosít, és tartós konstrukciójával hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak védelem, hanem a szenvedélyed és életstílusod kifejezésének módja is. A Bewood termékek környezetbarátak, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válassz egy biciklis motívummal ellátott tokot, és adj egyedi karaktert a telefonodnak, valamint inspiráló szenvedélyt a szabadtéri tevékenységekhez. Specifikáció: - Márka: Bewood - Kompatibilitás: iPhone 13 - Anyag: Fa; Alap: Szilikon - Zöld szín
A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 13-hoz: - Védi a telefonodat stílusosan. - Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával - Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is. - Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon mind a négy oldalon körbeöleli az eszközt, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad - Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok domborítása gondosan kidolgozott.
Egyedi. Az utazási rajongók egyik érdekes tényje a folyamatos törekvésük önmaguk határainak áthidalására. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandot és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítője azoknak az embereknek, akik arra vágynak, hogy a természet inspiráló képeivel vegyék körül magukat még a mindennapi életükben is. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem kiváló védelmi tulajdonságai is rendkívüliek. A szilárd kidolgozás és a telefon modelljéhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely tovább védi iPhone-ját a leesés miatti károktól. A Bewood tok iPhone 13-hoz. A Bewood tok iPhone 13-hoz való kényelme is kiemelkedő előnye. Az ergonomikus dizájnnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztonságos és kényelmes fogást biztosítva. Ezenkívül a telefon összes portja és funkciója könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondanod iPhone-od képességeiről. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehet abban, hogy telefond nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspiráció veszi körül, amely minden pillanatban veled marad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett