Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789064 Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba tok iPhone 15 Plus - Világosbarna


Cikkszám: BWD12436-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789064 | Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba tok iPhone 15 Plus - Világosbarna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bewood iPhone 15 Plus fa tok | Kerékpár

A Bewood tok kerékpár mintával tisztelgés a kerékpározás szenvedélye és az egészséges életmód előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok az eleganciát és a funkcionalitást ötvözi, tökéletesen illeszkedve az aktív életmódhoz. A kerékpár motívum a szabadságot, a mobilitást és a sport iránti szenvedélyt szimbolizálja. A minta minden részlete tükrözi a kerékpározás energiáját és dinamikáját, emlékeztetve a kilométerek megtételének és az új helyek felfedezésének örömére. A tok részletes gravírozása hangsúlyozza annak művészi értékét, miközben megőrzi a kerékpáros életmód jellegzetességeit. A tok ergonomikus kialakítása kényelmet biztosít a használat során, és a tartós konstrukció hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülések és karcolások ellen. A Bewood tok nemcsak védelem, hanem egy módja is annak, hogy kifejezzük szenvedélyünket és életmódunkat. A Bewood termékek környezetbarátok, felelős forrásokból származó fából készülnek. Válassz egy kerékpár mintázatú tokot, és adj egyedi karaktert telefonodnak, valamint inspiráló szenvedélyt a szabadtéri tevékenységekhez.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Plus
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Zöld szín

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 15 Plus-hoz:
- Stílusosan védi telefonját.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az előlap védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefon számára. A rugalmas TPU szilikon minden négy oldalon körbeöleli a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőcsatlakozóhoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon található domborművek gondosan megmunkáltak.

Egyedi. Az utazás szerelmeseiről szóló érdekes tények közé tartozik folyamatos törekvésük saját korlátaik legyőzésére. Ezek az emberek értékelik a kihívásokat, a kalandot és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik napi életükben is inspiráló természetképekkel körülvennék magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szolid kivitelezés és a telefon modellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet biztosít a karcolások, ütések és por ellen. Emellett a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt iPhone-jának esés esetén. Bewood tok iPhone 15 Plus-hez. A Bewood tok különleges előnye iPhone 15 Plus-hoz a használat kényelme is. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a stabil és kényelmes fogást. Emellett a telefon összes portja és funkciója könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondania iPhone-jának egyetlen lehetőségéről sem. A Bewood tok választásával biztos lehet benne, hogy iPhone-ja nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspirációkkal körülvett is, amelyek minden pillanatban elkísérik Önt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett