Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511769301 Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba tok iPhone 14 - Világos barna


Cikkszám: BWD10169-0 | EAN/Vonalkód: 5907511769301 | Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba tok iPhone 14 - Világos barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bewood iPhone 14 fa tok | Bicikli
A Bewood biciklis motívumú tokja tisztelgés a kerékpározás iránti szenvedély és az egészséges életmód előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok eleganciát és funkcionalitást ötvöz, tökéletesen illeszkedve az aktív életmódhoz. A biciklis motívum a szabadságot, mobilitást és a sport iránti szenvedélyt szimbolizálja. A minta minden részlete visszatükrözi a kerékpározás energiáját és dinamikáját, emlékeztetve a kilométerek megtételének örömére és az új helyek felfedezésére. A tokon lévő részletek precíz gravírozása kiemeli annak művészi értékét, miközben megőrzi a kerékpáros életmód jellegzetes vonásait. A tok ergonomikus formája kényelmes használatot biztosít, és a tartós szerkezet hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nem csak védelmet nyújt, hanem lehetőséget ad szenvedélyed és életstílusod kifejezésére. A Bewood termékek környezetbarátak, felelős forrásból származó fából készülnek. Válaszd a biciklis motívumú tokot, és adj egyedi karaktert telefonodnak, valamint inspiráló szenvedélyt a szabadtéri tevékenységek iránt.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Zöld

A Bewood iPhone 14 tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet nyújt a használatban. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet biztosít a telefonodnak. Rugalmas TPU szilikon borítja mind a négy oldalon a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon lévő minták gondosan kidolgozottak.

Egyedi. Az utazás szerelmeseiről érdekes megjegyzés, hogy folyamatosan keresik saját határaik átlépését. Ez egy olyan csoport, akik értékelik a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azoknak, akik napi életükben is szeretnék körülvenni magukat a természet inspiráló képeivel. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kivitelezés és a telefon modelljéhez való precíz illeszkedés teljes védelmet biztosít a karcolások, ütődések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, sokk-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely további védelmet nyújt az iPhone-nak esés esetén. Bewood tok iPhone 14-re. A Bewood tok iPhone 14-re való rendkívüli előnye a használati kényelem is. Az ergonomikus dizájnnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztonságos és kényelmes fogást biztosítva. Ezenkívül a telefon összes portja és funkciója könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondanod az iPhone képességeiről. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem mindig kísér téged az utazás inspirációja is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett