Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511739243 Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba tok iPhone 13 Pro - Világos Barna


Cikkszám: BWD08687-0 | EAN/Vonalkód: 5907511739243 | Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba tok iPhone 13 Pro - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 13 Pro Bewood Fa Tok | Bicikli

A Bewood tok biciklis motívummal a kerékpározás iránti szenvedélynek és az egészséges életmódnak állít emléket. A legmagasabb minőségű fából készült tok eleganciát és funkcionalitást ötvöz, tökéletesen illeszkedve az aktív életmódhoz. A biciklis motívum a szabadságot, a mobilitást és a sport iránti szenvedélyt szimbolizálja. A minta minden részlete tükrözi a kerékpározás energiáját és dinamikáját, emlékeztetve a kilométerek megtételének és az új helyek felfedezésének örömére. A tok részletes gravírozása kiemeli annak művészi értékét, miközben megőrzi a kerékpáros életmód jellegzetes vonásait. A tok ergonomikus formája biztosítja a kényelmes használatot, és a tartós kialakítás hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nem csak védelmet nyújt, hanem egyúttal kifejezi szenvedélyedet és életmódodat is. A Bewood termékek környezetbarátak, felelős forrásból származó fából készülnek. Válassz egy biciklis motívumú tokot, és adj egyedi karaktert telefonodnak, valamint inspiráló szenvedélyt a szabadtéri tevékenységekhez.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Zöld

A Bewood iPhone 13 Pro tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja meg az érintés nélküli fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőfólia használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonod számára. A rugalmas TPU szilikon körbeveszi a készülék oldalait, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és dugaszokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombokon található dombornyomás gondosan kidolgozott.

Egyedi.
Az utazók egyik érdekessége az, hogy állandóan saját határaik meghaladására törekszenek. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandot és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik inspiráló természetképekkel akarják körülvenni magukat mindennapjaik során. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefon modelljéhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Ráadásul a fa mint természetes anyag ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt iPhone-odnak egy esés esetén. A Bewood tok az iPhone 13 Pro készülékedhez. A Bewood iPhone 13 Pro tok rendkívüli előnye a kényelmes használat is. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz befejezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illik a kézbe, biztosítva a stabil és kényelmes fogást. Továbbá, a telefon összes portja és funkciója könnyen elérhető, így nem kell lemondanod iPhone-od egyetlen képességéről sem. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy iPhone-od nem csak stílusosan védett, hanem az utazás ihlető képeivel is körülvesz téged minden pillanatban.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett