Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511789682 Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba Fa Tok iPhone 15 Pro Max - Világos Barna


Cikkszám: BWD12498-0 | EAN/Vonalkód: 5907511789682 | Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba Fa Tok iPhone 15 Pro Max - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 15 Pro Max Bewood Fa Tok | Bicikli A Bewood tok bicikli motívummal a kerékpározás és az egészséges életmód iránti szenvedély tisztelete. A legmagasabb minőségű fából készült tok ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, tökéletesen illeszkedve az aktív életmódhoz. A bicikli motívum a szabadságot, mobilitást és sport iránti szenvedélyt szimbolizálja. A minta minden egyes részlete tükrözi a kerékpározás energiáját és dinamikáját, emlékeztetve a megtett kilométerek és az új helyek felfedezésének örömére. A tok részletes gravírozása kiemeli annak művészi értékét, miközben megőrzi a kerékpáros életmód jellegzetes vonásait. A tok ergonomikus formája kényelmes használatot biztosít, és a tartós szerkezet hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nem csak védelem, hanem egyben a szenvedélyed és életmódod kifejezője is. A Bewood termékek környezetbarátak, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válassz egy tokot bicikli motívummal, és adj egyedi karaktert a telefonodnak, valamint inspiráló szenvedélyt a szabadtéri tevékenységekhez.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Zöld

A Bewood tok legfontosabb előnyei iPhone 15 Pro Max számára:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiákkal.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az előlapi védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonod számára. A rugalmas TPU szilikon mind a négy oldalon körülöleli a készüléket, elnyelve az ütések erejét, miközben könnyű és vékony marad.
- Egyszerű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombokon található dombornyomás aprólékosan van kialakítva.

Egyedi. Az utazás szerelmeseinek egyik érdekes tényként a saját határaik leküzdésére való törekvésük említhető. Ez egy olyan csoport, amely nagyra értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik inspiráló természeti képekkel akarják körülvenni magukat még a mindennapok során is. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. Az alapos kidolgozás és a pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Ráadásul a fa, mint természetes anyag ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt az iPhone-nak esés esetén. A Bewood tok különleges előnye az is, hogy kényelmes a használata. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Emellett a telefon összes portja és funkciója könnyen elérhető, így nem kell lemondanod az iPhone bármelyik képességéről sem. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy az iPhone-od nemcsak stílusosan van védve, hanem az utazási inspiráció is mindig veled lesz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett