Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511770321 Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba fa tok iPhone 14 Pro Max - Világos Barna


Cikkszám: BWD10271-0 | EAN/Vonalkód: 5907511770321 | Márka: Bewood

Bewood Bicycle Limba fa tok iPhone 14 Pro Max - Világos Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max Bewood fa tok | Kerékpár. A Bewood tok kerékpár motívummal a kerékpározás és az egészséges életmód iránti szenvedély tisztelete. A legmagasabb minőségű fából készült tok ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást, tökéletesen illeszkedve az aktív életvitelhez. A kerékpár motívuma a szabadságot, a mobilitást és a sport iránti szenvedélyt szimbolizálja. A minta minden részlete tükrözi a kerékpározás energiáját és dinamikáját, emlékeztetve a kilométerek megtételének és új helyek felfedezésének örömére. A tokon lévő precíziós gravírozás kiemeli annak művészi értékét, miközben megőrzi a kerékpáros életmód jellegzetes vonásait. A tok ergonomikus formája biztosítja a kényelmes használatot, és a tartós konstrukció hatékonyan védi a telefont a mechanikai sérülésektől és karcolásoktól. A Bewood tok nemcsak védelem, hanem egy módja annak is, hogy kifejezd a szenvedélyedet és életstílusodat. A Bewood termékek környezetbarátok, felelősségteljes forrásból származó fából készülnek. Válasszon egy kerékpár motívumos tokot, és adjon egyedi karaktert telefonjának és inspiráló szenvedélyt szabadtéri tevékenységeihez.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Zöld

A Bewood iPhone 14 Pro Max tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonját.
- Támogatja az vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az előlap védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet biztosít telefonjához. A rugalmas TPU szilikon négy oldalról borítja be a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a gombokhoz és a csatlakozókhoz. A tok precízen illeszkedik a telefon alakjához, és a gombokon lévő dombornyomás gondosan kidolgozott.

Egyedi. Az utazás szerelmesei körében érdekes tény a folyamatos törekvés saját korlátaik legyőzésére. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, kalandokat és egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik inspiráló természeti képekkel szeretnék körülvenni magukat a hétköznapokban is. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A tartós kidolgozás és a pontos illeszkedés a telefonmodellhez teljes védelmet biztosít a karcolásokkal, ütésekekkel és porral szemben. Továbbá, a fa mint természetes anyag ütéscsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt az iPhone-nak leesés esetén. Bewood tok az Ön iPhone 14 Pro Max készülékéhez. A Bewood iPhone 14 Pro Max tok rendkívüli előnye a kényelmes használat is. Ergonomikus kialakításának és precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézben, biztos fogást és kényelmes használatot biztosítva. Ezenkívül a telefon minden portja és funkciója könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondania iPhone készüléke képességeiről. A Bewood tokot választva biztos lehet benne, hogy iPhone készüléke nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspirációk is veszik körül minden pillanatban.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett