Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172655839 Márka: Baseus

Baseus UltraJoy 4in1 Hub USB-A&USB-C to 3xUSB3.0+USB-C+RJ45 (szürke)


Cikkszám: B0005280B811-14 | EAN/Vonalkód: 6932172655839 | Márka: Baseus

Baseus UltraJoy 4in1 Hub USB-A&USB-C to 3xUSB3.0+USB-C+RJ45 (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus UltraJoy 4-in-1 egy hub, amely új szintre emeli a számítógépes munkát. 3 USB3.0 portot, egy USB-C portot és egy Gigabit Ethernet portot kínál, és akár 5 Gbps sebességgel is képes fájlokat továbbítani. A hub dupla csatlakozókkal – USB-C és USB-A – van felszerelve, így könnyen csatlakoztatható különféle interfészekkel rendelkező eszközökhöz.

Gyors internetkapcsolat
Élvezze a megbízható internetkapcsolatot munka közben, filmnézéskor vagy online játékok játszásakor. A Baseus UltraJoy hub egy Gigabit Ethernet porttal rendelkezik, amely maximum 1000 Mbps sebességet támogat. Ezáltal tökéletes irodai, otthoni vagy kollégiumi használatra – felejtsd el a késéseket, hosszú letöltéseket és idegesítő videó puffereléseket!

3 elérhető USB-A port
A hub három USB-A portot biztosít, lehetővé téve olyan eszközök szabad csatlakoztatását, mint egér, billentyűzet, kártyaolvasó vagy USB meghajtó. Mi több, mindegyik port akár 5 Gbps sebességű fájlátvitelt is lehetővé tesz. Így nem kell sokáig várnia, míg a fényképek vagy videók célba érnek!

Megbízható tápellátás igényes feladatokhoz
A Baseus UltraJoy erős USB-C 5V áramportja garantálja a stabilitást a legigényesebb perifériákhoz is. Lehetővé teszi akár 22TB-os merevlemezek zökkenőmentes csatlakoztatását és támogatását, ami ideális nagy mennyiségű adatokkal dolgozó szakemberek számára. Ellentétben az olyan hubokkal, amelyek nem rendelkeznek dedikált tápegységgel, amelyek túlterhelhetik a CPU-t és késlekedést okozhatnak, a Baseus UltraJoy megvédi a portot a sérüléstől és biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot a fájlátvitel megszakításának vagy túlterhelésének kockázata nélkül.

Tartósság és megbízhatóság
A beépített chippel rendelkező hub még teljes terhelés alatt is biztosítja a megbízható és sima működést. Ezen kívül többrétegű árnyékolás biztosítja, hogy immunis az interferenciára. Ugyanakkor a készülék rendkívül tartós – tartós, lángálló anyagból készült. Rendelkezik továbbá rövidzár és túláram elleni védelemmel.

Kettős csatlakozó, széles kompatibilitás
Több különböző porttal rendelkező eszköze van? Nem probléma – a Baseus UltraJoy hub a legtöbbjükkel együtt fog működni! A termék egy speciálisan tervezett kettős USB-A + USB-C csatlakozót kínál, így kompatibilis a piacon lévő legtöbb számítógéppel, laptoppal, tablettel és okostelefonnal. Továbbá, a Plug&Play rendszerének köszönhetően a beállítása rendkívül egyszerű és gyors. A hub tökéletesen működik olyan operációs rendszerekkel, mint a Windows, macOS és Linux.

Kompakt kialakítás
A Baseus UltraJoy Hub rendkívül könnyű és kompakt – alakja és mérete egy kis jelölőre emlékeztet. Ennek köszönhetően mindig magával viheti – könnyen elfér a táskájában, hátizsákjában vagy akár a zsebében is. Könnyedén magával viheti munkába, egyetemre vagy nyaralásra!

Gyártó: Baseus
Név: UltraJoy sorozatú 4-portos HUB AIR
Modell: B0005280B811-14
Szín: Szürke
Elérhető portok: 3x USB-A, 1x USB-C, 1x RJ45
USB-C feszültség: 5 V - 3 A
USB-A adatátviteli sebesség: Akár 5 Gbps
RJ45 adatátviteli sebesség: Akár 1000 Mbps
Kimenet: 5 V - 0.9 A
Kompatibilis operációs rendszerek: Windows, macOS, Linux
Anyag: Alumíniumötvözet + (PC + ABS)
Súly: 58,5 g
Méret: 26 x 120 x 16 mm
Kábelhossz: 22,5 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett