Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172645328 Márka: Baseus

Baseus Synthetic Fiber Series tok iPhone 15 Pro + edzett üvegfólia


Cikkszám: P60163500111-02 | EAN/Vonalkód: 6932172645328 | Márka: Baseus

Baseus Synthetic Fiber Series tok iPhone 15 Pro + edzett üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Synthetic Fiber Series tok iPhone 15 Pro + edzett üvegfólia

A Baseus Synthetic Fiber Series tok megbízható védelmet nyújt a véletlen leesések vagy karcolások ellen. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Pro készülékhez, a beépített mágnesek pedig lehetővé teszik a vezeték nélküli töltést. Kiemelkedik a kopással, zsíros foltokkal és ujjlenyomatnyomokkal szembeni ellenálló képességével, és rendkívül kellemes tapintású. Tartalmaz egy edzett üvegfóliát is, amely tovább növeli okostelefonja biztonságát.

Megbízható védelem okostelefonjának

Bízzon abban, hogy okostelefonja hatékony védelemben részesül! A Baseus Synthetic Fiber tok tökéletesen megvédi készülékét és a kamera objektívjét a karcolásoktól és sérülésektől. A megerősített élek tökéletesen védik a telefont, valamint megbízhatóan elnyelik az eséseket. A gyártáshoz kiváló minőségű anyagokat használnak, amelyek garantálják a rendkívüli tartósságot.

Tökéletes illeszkedés

A tokot az iPhone 15 Pro készülékre terveztük. Tökéletesen illeszkedik az okostelefonhoz, a pontosan vágott gomblyukak pedig megkönnyítik a használatát. Emellett nem akadályozza a töltőporthoz való hozzáférést sem. A tok rendkívül vékony, így nem is fogja érezni a jelenlétét! A speciális oleofób bevonat megakadályozza, hogy ujjlenyomatok vagy zsíros foltok maradjanak rajta. Ezzel az iPhoneja mindig jól fog kinézni!

Gondosan átgondolt kialakítás

Többé nem kell aggódnia a készüléke túlmelegedése miatt - a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok hatékonyan elvezeti a hőt. A Baseus tok kompatibilis a vezeték nélküli töltőkkel, induktív töltéssel rendelkező powerbankekkel vagy bölcsőkkel - mindez a 38 beépített neodímium mágnesnek köszönhetően. Így szabadon töltheti telefonját anélkül, hogy a tokot le kellene vennie.

Tartalmazza

- Tok
- Edzett üvegfólia

Gyártó

Baseus

Modell

P60163500111-02

Szín

Fekete

Illeszkedik

iPhone 15 Pro

Anyag

TPU szintetikus szál

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett