Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172661557 Márka: Baseus

Baseus PrimeTrip mágneses telefontartó biciklire, rollerre, motorra - fekete


Cikkszám: C40569000121-00 | EAN/Vonalkód: 6932172661557 | Márka: Baseus

Baseus PrimeTrip mágneses telefontartó biciklire, rollerre, motorra - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus PrimeTrip mágneses telefontartó kerékpárhoz, rollerhez vagy robogóhoz - fekete

Felejtsd el a problémákat, amelyek a telefon elhelyezésével kapcsolatosak kerékpározás, rollerezés vagy robogózás közben. A Baseus PrimeTrip telefontartó nemcsak egy masszív rögzítést kínál, hanem a készülék biztonságát is garantálja. A 20–35 mm átmérőjű kormányokkal való széles kompatibilitásnak köszönhetően ez a tartó a legtöbb kétkerekű modellhez illeszkedik. A csúszásgátló szilikon párna kiváló védelmet és tapadást biztosít, míg az erős N52 neodímium mágnes és a csavarzár stabilan tartja a telefont, még egyenetlen utakon is. Így szabadon használhatod a kamerát és rögzítheted kalandjaidat.

Specifikáció:

  • Márka: Baseus
  • Modell: Baseus PrimeTrip
  • Anyag: cink ötvözet, ABS, PC, szilikon
  • Vonzóerő (fémlemez nélkül): 9N
  • Kompatibilitás: 5.2"–7.2" okostelefonok
  • Szín: fekete

A Baseus PrimeTrip telefontartó legfontosabb előnyei:

  • Széles kompatibilitást biztosít kerékpárok, rollerek és robogók kormányával. Az állítható kapocs illeszkedik a 20–35 mm átmérőjű kormányokra.
  • Védi a telefont a sérülésektől. A csúszásgátló szilikon párna jobb védelmet és tapadást nyújt a telefonod számára.
  • Stabil képet biztosít rázkódás nélkül. Az optimalizált mágneses kialakítás és a csavarzár kettős védelmet nyújt a telefonnak.
  • Lehetővé teszi a telefon kamerájának használatát. A speciális kialakítás nem akadályozza a kamerákat, így rögzítheted az utazásaidat.
  • Rendkívül tartós és ellenálló. Kiváló minőségű cink ötvözetből készült, ellenáll az oxidációnak és a kopásnak.

Széleskörű kompatibilitás

A Baseus PrimeTrip telefontartó széleskörű kompatibilitásával tűnik ki. Az állítható kapocs könnyen alkalmazkodik a 20–35 mm átmérőjű kormányokhoz, így a tartó alkalmas hegyikerékpárokhoz, városi biciklikhez, rollerekhez és robogókhoz. A Baseus PrimeTrip minden körülmények között megállja a helyét, függetlenül a kormány típusától.

Hatékony telefonvédelem vezetés közben

A csúszásgátló szilikon párna a Baseus PrimeTrip tartó egyik kulcsfontosságú eleme. Ennek köszönhetően a telefonod biztonságban van, és minimálisra csökken annak kockázata, hogy vezetés közben véletlenül leesik a készülék. A szilikon párna kiváló tapadást és ütésvédelmet nyújt, ami felbecsülhetetlen értékű egyenetlen terepen való közlekedéskor. A készülék mindig a helyén marad.

Stabil kép kompromisszumok nélkül

Az optimalizált mágneses kialakításnak és a kettős csavarzárnak köszönhetően a Baseus PrimeTrip tartó biztosítja, hogy telefonod még nehéz körülmények között is stabil maradjon. Az N52 neodímium mágnes és a masszív zár a helyén tartja a készüléket, függetlenül a rezgésektől vagy ütésektől. Élvezheted a stabil képet, és biztos lehetsz benne, hogy telefonod biztonságban van.

Szabadság a kamera használatában

A Baseus PrimeTrip tartót azoknak tervezték, akik szeretnék rögzíteni kalandjaikat. A tartó speciális kialakítása nem blokkolja a telefon kameráit, így szabadon rögzítheted az utazásod minden pillanatát akadályok nélkül, és élvezheted a kiváló minőségű felvételeket.

Tartós és ellenálló a mindennapi használat során

A Baseus PrimeTrip egy kiváló minőségű cink ötvözetből készült tartó, amely magas tartóssággal és oxidációállósággal rendelkezik. Ez az anyag biztosítja a termék hosszú élettartamát, és ellenáll a napi kopásnak. Biztos lehetsz benne, hogy a Baseus PrimeTrip sokáig szolgál majd, megőrizve tulajdonságait és esztétikáját.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett