Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172648206 Márka: Baseus

Baseus Premium 2 Series autós hamutartó - fekete


Cikkszám: C20464700111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172648206 | Márka: Baseus

Baseus Premium 2 Series autós hamutartó - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Premium 2 Series autós hamutartó - fekete

Bemutatjuk a Baseus Premium 2 Series fekete autós hamutartót - a stílus, funkcionalitás és modern technológia tökéletes kombinációját, amely még élvezetesebbé teszi az autós utazásokat. Engedd, hogy ez az elegáns hamutartó az autód belső terének elengedhetetlen elemévé váljon!

A Baseus Premium 2 Series fekete autós hamutartó legfontosabb előnyei:

- LED háttérvilágítás: A beépített LED világítás egyedi megjelenést kölcsönöz a hamutartónak, ami lehetővé teszi annak használatát akár éjszaka is. Nagyszerű választás azoknak, akik értékelik a dizájnt és a funkcionalitást.
- Vízálló, kifröccsenés nélkül: Speciális kialakításának köszönhetően a hamutartó vízálló, így nem kell aggódnia az autó belsejének elárasztása miatt. Biztonság és kényelem egyben!
- Könnyen tisztítható: Az egyszerű dizájn megkönnyíti a hamutartó tisztán tartását. Időt takaríthat meg, és az utazásra koncentrálhat anélkül, hogy az autó rendben tartása miatt kellene aggódnia.

Specifikáció:

- Márka: Baseus
- Sorozat: Baseus Premium 2
- Szín: fekete
- Anyag: alumínium ötvözet + tűzálló műanyag
- Áramellátás: USB-C

LED háttérvilágítás – egyedi hangulat minden autóban
Adj stílusos megjelenést autód belsejének a beépített LED világítással. A napszaktól függetlenül a hamutartó egyedi megjelenést kap, amely különleges karaktert kölcsönöz az utazásnak. Ráadásul ennek köszönhetően éjszakai utazások során is gond nélkül használhatod.

Vízálló, kifröccsenés nélkül – utazz aggodalmak nélkül
Felejtsd el a kellemetlen helyzeteket, amikor a hamu kiömlik az autóban. A vízálló technológia révén a Baseus Premium 2 Series fekete hamutartó tisztán tartja a belsőt, garantálva a nyugodt utazást foltok vagy kiömlések nélkül.

Könnyen tisztítható – egyszerű kezelés az utazás minden szakaszában
Törődünk a kényelmeddel, ezért a hamutartó könnyen tisztítható. Nincs szükség bonyolult eljárásokra vagy speciális eszközök alkalmazására. Csak egy pillanat, és máris tökéletesen tiszta, készen áll a következő használatra.

Elegancia és funkcionalitás egyben – Baseus Premium 2 Series fekete
Rövid utakhoz és hosszú kirándulásokhoz egyaránt, a Baseus Premium 2 Series fekete autós hamutartó nemcsak praktikus megoldás, hanem a belső tér eleme is, amely kiemeli az autód stílusát. Fedezd fel, hogy az elegancia és a funkcionalitás kombinációja hogyan teheti még élvezetesebbé minden utazásodat!

Rendeld meg most, hogy utazásaid még kényelmesebbek legyenek!
Rendeld meg a Baseus Premium 2 Series feketét még ma, és tapasztald meg az autós utazást teljesen új módon. Emeld ki járműved stílusát, élvezd a tisztaságot a belső térben, és tedd utazásaidat még pihentetőbbé. Ne várj, rendeld meg most!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett