Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172641016 Márka: Baseus

Baseus OS-Lucent Series iPhone 15 Pro Max tok (átlátszó)


Cikkszám: P60157204203-03 | EAN/Vonalkód: 6932172641016 | Márka: Baseus

Baseus OS-Lucent Series iPhone 15 Pro Max tok (átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus OS-Lucent Series iPhone 15 Pro Max tok (átlátszó)

Nincs többé stressz minden alkalommal, amikor véletlenül leejti az okostelefonját! A Baseus Lucent sorozatú tok kifejezetten az iPhone 15 Pro Max készülékhez készült, és nagyfokú tartósság jellemzi. Az ujjlenyomatok hátrahagyásával és a sárgulással szembeni ellenállásának köszönhetően hosszú ideig megőrzi rendezett és esztétikus megjelenését.

Megbízható védelem

Védje meg telefonját a sérülésektől! A Baseus Lucent tok megbízhatóan védi okostelefonját az esésektől és ütődésektől. A kamera és a képernyő körüli enyhe kiemelkedés minimálisra csökkenti a karcolások kockázatát, amikor készülékét sík felületre helyezi. A vékony kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnia az iPhone túlmelegedése miatt.

Az iPhone 15 Pro Max-ot szem előtt tartva

A tok tökéletesen illeszkedik az iPhone 15 Pro Max készülékhez. Precíziósan vágott nyílásokkal rendelkezik, így teljes hozzáférést biztosít a portokhoz, gombokhoz és kamerafunkciókhoz anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani. A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a tok nem sárgul meg az idő múlásával, így hosszabb ideig megőrzi esztétikus megjelenését. Ráadásul a speciális oleofób bevonat megakadályozza, hogy a tok csúnya ujjlenyomatokat és zsíros foltokat hagyjon maga után.

Gyártó: Baseus

Szín: Átlátszó

Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max

Anyag: PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett