Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172617189 Márka: Baseus

Baseus Orange Dot Multifunkcionális távirányító prezentációhoz, piros lézermutatóval (szürke)


Cikkszám: WKCD020013 | EAN/Vonalkód: 6932172617189 | Márka: Baseus

Baseus Orange Dot Multifunkcionális távirányító prezentációhoz, piros lézermutatóval (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Orange Dot multifunkciós távirányító prezentációkhoz, piros lézermutatóval, újratölthető (szürke).

Könnyítse meg előadásait vagy prezentációit. A Baseus Orange Dot multifunkciós távvezérlővel többek között kényelmesen válthat a diák között és kiemelheti a kulcsfontosságú információkat, és piros lézermutatóval lett felszerelve. Emellett beszédről szövegre történő átírást és kínai-angol fordítási funkciókat is kínál. Kettős USB-A / USB-C vevőt használ, és nagy hatótávolsággal rendelkezik. Ugyanakkor rendkívül könnyen használható.

Automatikus átírás:

A távirányító segítségével könnyedén készíthet jegyzeteket prezentációjáról vagy előadásáról. A készülék beépített zajszűrő mikrofonnal rendelkezik, és az IFLYTEK A.I. beszédfelismerő technológiáját használja a hang pontos szöveggé alakításához. Emellett képes kínairól angolra fordítani és feliratokat generálni - tökéletes például nemzetközi konferenciákhoz. Ráadásul a felvétel befejezésekor QR-kódot hoz létre. Szkennelje be, hogy letöltse és megossza a dokumentumot a beszéd rögzített szövegével együtt!

Kényelmes távirányító:

A Baseus távirányítóval az előadások tartása sokkal egyszerűbbé válik. Az eszközzel többek között távolról megnyithatja a weboldalakat, átkapcsolhatja a diákat és lejátszhatja a videókat. Emellett számos hasznos funkciót is kínál. A Spotlight például segít abban, hogy a hallgatóság figyelmét az előadás kiválasztott részleteire összpontosítsa, míg a Magnifying Glass segítségével nagyíthatja az ábrákat vagy a kisebb grafikákat. Emellett kényelmesen kiemelheti és aláhúzhatja a kiválasztott információkat a diákon.

Széleskörű lehetőségek:

A Baseus multifunkciós távirányító számos alkalmazásban bizonyíthat. Sikeresen fogja használni mind hagyományos vetítővászonnal, mind LCD-kijelzővel. Lézeres mutatója 2 üzemmódban működhet - digitális és fizikai. A készüléket a Windows, iOS és Linux operációs rendszerekkel való kompatibilitás is megkülönbözteti. Emellett problémamentesen támogatja a különböző fájlformátumokat, és működik az Office, a WPS vagy az Adobe Acrobat programmal.

Lenyűgöző teljesítmény és hatótávolság:

A távirányító fejlett chippel van felszerelve, amely a gyors átvitelért és az alacsony késleltetésért felelős. Ne hagyja, hogy a váratlan jelproblémák tönkretegyék a prezentációját! A készülék nagy hatótávolsággal is rendelkezik - a távirányító esetében akár 50 m, a lézermutató esetében pedig akár 100 m is lehet. Ráadásul a hosszú élettartamú, 300 mAh-s újratölthető akkumulátor garantálja a termék hosszú üzemidejét. Töltése nem tart sokáig - körülbelül 1,5 óra elegendő.

Továbbfejlesztett kialakítás:

A távirányító elkészítéséhez kiváló minőségű alumíniumötvözetet használtak. Ennek eredményeként a készülék rendkívül kellemes tapintású és igazán elegánsan néz ki. Emellett nagyfokú tartósság és sérülésállóság is jellemzi. Ezenkívül a mellékelt vevőegység 2 csatlakozóval - USB-A és USB-C - rendelkezik. Így könnyedén csatlakoztathatja bármilyen számítógéphez vagy laptophoz - nincs szükség további adapterekre! A távirányító kényelmes kezelését a könnyen elérhető helyeken elhelyezett gombok biztosítják.

Tartalmazza:

- Távirányító adapterrel
- Töltőkábel (USB-A / USB-C)

Márka: Baseus

Név: Orange Dot AI vezeték nélküli előadó (piros lézer) (töltés)

Modell: WKCD020013

Szín: Szürke

Anyag: Alumínium ötvözet + PC + ABS

Működési frekvencia: 2400-2490MHz

Távvezérlő tartomány: Akár 50m

Lézermutató hatótávolság: Akár 100m

Hangfelvétel hatótávolság: Legfeljebb 1m

Lézermutató színe: Piros

Akkumulátor kapacitás: 300mAh / 3.7V

Töltőport: USB-C

Bemenet: 5V / 0.3A

Méretek: 30x137x10mm

Súly: Kb. 56g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett