Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172643096 Márka: Baseus

Baseus MagStable mágneses összecsukható állvány tabletekhez 10.9-11" - szürke


Cikkszám: B10460300811-00 | EAN/Vonalkód: 6932172643096 | Márka: Baseus

Baseus MagStable mágneses összecsukható állvány tabletekhez 10.9-11" - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus MagStable mágneses összecsukható állvány tabletekhez 10.9-11'' - szürke
A Baseus MagStable tablet állvány minden 10.9-től 11 hüvelykes méretű tablet tulajdonos számára elengedhetetlen kiegészítő – kivételes stabilitást és hosszú távú tartósságot biztosít. Merülj bele a szórakozás világába! A Baseus MagStable összecsukható állvány mágneses stabilitást, szögbeállítást és nagy alapot kínál. Kiváló minőségű anyagokból készült, Baseus állvány ellenáll a kopásnak és a sérülésnek.

A Baseus MagStable mágneses tablet állvány legfontosabb előnyei:
- 83 erős mágnesének köszönhetően stabilan tartja a tabletedet. Nem kell aggódnod az esetleges elmozdulások miatt.
- Biztosítja a stabilitást rángás nélkül. A nagy alap kettős szívókorongokkal garantálja, hogy a tablet stabil maradjon és nem remeg vagy billeg.
- 180 fokban állítható. Szabadon helyezheted a tabletet vízszintesen vagy függőlegesen, hogy kényelmesen nézhess filmeket, olvashass vagy dolgozhass.
- Évekig szolgál, megőrizve hibátlan minőségét. A Baseus MagStable eloxált repülőgép-minőségű alumíniumötvözetből készült, amely tartós, oxidáció- és kopásálló.
- Tökéletes társ utazáshoz és irodai munkához. Az okos, összecsukható kialakításnak köszönhetően az állvány könnyen tárolható és hordozható.

Egyedi dizájn, páratlan kényelem
A Baseus MagStable állvány stílusos megjelenéssel készült. A szürke szín és minimalista megjelenés tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez. Beépített mágneseknek köszönhetően a tablet a helyén marad, függetlenül attól, hova helyezed. De ez még nem minden! A Baseus MagStable szögbeállítással is büszkélkedhet. Csak állítsd be a dőlésszöget, hogy kényelmesen nézhess filmeket, olvashass e-könyveket vagy böngészhess az interneten. Az állvány 10.9-től 11 hüvelykes méretű tabletekhez alkalmas.

Multifunkciós tablet állvány
A Baseus MagStable megkönnyíti az életedet és növeli a produktivitásodat. Ennek köszönhetően teljes irányítást nyersz a tableted felett és növeled a munka (vagy szórakozás!) hatékonyságát. Az állvány lehetővé teszi, hogy a tabletedet mind fekvő, mind álló módban elhelyezd, tökéletesen alkalmas különböző feladatokra. És amikor nem használod az állványt, egyszerűen hajtsd össze. Kompakt és hordozható, így könnyen tárolható és szállítható.

Erős mágnesek, megbízható tartósság
A Baseus a minőség és a tartósság szinonimája. A MagStable sorozatú állvány hosszú ideig kíséri majd, megbízható támaszt nyújtva a tabletednek. Tapasztald meg!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett