Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172658328 Márka: Baseus

Baseus MagPro II Ultra-Vékony Telefon Hűtőventillátor (fekete)


Cikkszám: B10572900121-01 | EAN/Vonalkód: 6932172658328 | Márka: Baseus

Baseus MagPro II Ultra-Vékony Telefon Hűtőventillátor (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus MagPro II Ultra-Vékony Tartó Hűtéssel (fekete)
A Baseus MagPro II egy fejlett telefontartó, amely hűtési funkcióval van ellátva. A beépített, 9 lapátos ventilátor és a TEC félvezető révén a termék hatékonyan hűti a okostelefont, megakadályozva a túlmelegedést és fenntartva az optimális 20°C hőmérsékletet. A kiegészítő széles körű kompatibilitásával is kitűnik.

Fejlett hűtési technológiák
A Baseus MagPro II tartó NTC vezérlőrendszerrel van felszerelve, amely 20°C-on tartja az okostelefon hőmérsékletét, biztosítva az eszköz stabil működését még intenzív használat során is. Ezenkívül a TEC félvezető további hűtést biztosít, amely megóvja a telefont a túlmelegedéstől.

Stílusos RGB háttérvilágítás
A Baseus MagPro II feltűnő RGB háttérvilágítással is rendelkezik, amely egy kényelmes gombbal kapcsolható be és ki. Ez nem csak eredeti, stílusos megjelenést kölcsönöz a tartónak, hanem sötétben is könnyebben megtalálhatóvá teszi.

Funkcionalitás és csendes működés
A tartó állványként is jól működik, lehetővé téve a telefon kényelmes és stabil elhelyezését egy asztalon vagy íróasztalon. Így szabadon hagyhatja a kezét, és kényelmesen nézheti a filmet vagy részt vehet egy online találkozón! Ezen kívül az eszköz zajszintje csak körülbelül 15 dB, ami azt jelenti, hogy rendkívül csendes és nem zavaró - még hosszabb használat során sem.

Biztonság és erős mágnes
A Baseus MagPro II tartó erős, 14N-os mágnessel van felszerelve, amely stabil és biztonságos tartást biztosít a telefon számára. Ne féljen attól, hogy az okostelefon leesik és megsérül!

Gyártó: Baseus
Név: MagPro II Sorozat Ultra-Vékony Mágneses Telefon Hűtőventillátor (Alap Kiadás)
Modell: B10572900121-01
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett