Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172642716 Márka: Baseus

Baseus Magnetic Mini Powerbank, 10000mAh, Lightning, 20W, MagSafe (menta)


Cikkszám: P10022109333-00 | EAN/Vonalkód: 6932172642716 | Márka: Baseus

Baseus Magnetic Mini Powerbank, 10000mAh, Lightning, 20W, MagSafe (menta)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Magnetic Mini Powerbank 10000mAh, 20W, MagSafe (menta)

A Baseus Magnetic Mini Magnetic Powerbank egy kompakt és rendkívül funkcionális eszköz, amely hatékonyan kielégíti a gyors és kényelmes töltés igényeit. Támogatja a gyors töltést akár 20W-os teljesítménnyel, a beépített mágnesek pedig stabil és biztonságos rögzítést biztosítanak a készülékhez, lehetővé téve a kéz nélküli töltést. Emellett a két eszköz egyidejű, vezeték nélküli és vezetékes töltésének képessége, valamint a mágneses töltőházzal ellátott telefonokkal való kompatibilitás hihetetlenül sokoldalúvá teszi ezt az eszközt. Mindezt egy stílusos, praktikus LED kijelzőkkel és többféle védelemmel ellátott tokba zárva, így a Baseus Magnetic Mini kiváló választás mindazok számára, akiknek fontos a megbízhatóság és a felhasználói kényelem.

Vezeték nélküli töltés

A Baseus Magnetic Mini Powerbank akár 15W-os vezeték nélküli töltést is kínál, ami kényelmes megoldás azoknak, akiknek fontos a szabadság. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a powerbank gyors csatlakoztatását a készülék hátoldalára és a töltés megkezdését további konfiguráció nélkül.

Többfunkciós kábel

A powerbankkal integrált USB-C kábel kettős célt szolgál - lehetővé teszi a telefon és maga a powerbank töltését is. Ezenkívül a kábel visszadugható a powerbank portjába, így egy praktikus hurkot hozva létre, amely pántként szolgál a szállításhoz. Ez a megoldás további funkciókat biztosít, és még kényelmesebbé teszi a power bank használatát.

Kompatibilitás a töltőtokkal

A Baseus Magnetic Mini Powerbank kompatibilis a mágneses töltőtokkal felszerelt telefonokkal, tovább bővítve ezzel a képességeit. A beépített, 13 N erősségű mágnesek biztosítják, hogy a készülékek a körülményektől függetlenül biztonságosan tartsanak, stabil és biztonságos töltést biztosítva. Ezt a megoldást azok értékelik, akik megbízhatóságot és sokoldalúságot keresnek egyetlen kompakt eszközben.

Többféle védelem

A használat biztonsága minden elektronikus eszköznél kulcsfontosságú szempont, és ez alól a Baseus Magnetic Mini Powerbank sem kivétel. Számos védelmet kínál, beleértve a túltöltés, a lemerülés, a feszültség, valamint a hőmérséklet, a túláram, a rövidzárlat és az elektrosztatikus védelem elleni védelmet. Ez az átfogó védelem biztosítja a powerbank biztonságos használatát, védve mind a készüléket, mind a felhasználót.

Kompakt méretek és LED-es kijelzők

Kis méretének köszönhetően könnyen magával viheti utazásokra vagy munkába, és nem takarja el a telefon fényképezőgépének lencséit. A LED-kijelzők tájékoztatást nyújtanak az akkumulátor állapotáról, így gyorsan felmérhető, hogy mikor lehet szükség a power bank újratöltésére. Mindez a Baseus Magnetic Mini praktikus és megbízható eszközzé teszi.

Műszaki adatok

Márka
Baseus

Modell
PPCXM10I

Szín
Menta

Súly
212g

Méretek (a tápegység portjába csatlakoztatott kábellel)
105,7 x 69mm

Akkumulátor
Lítium-polimer

Kapacitás
10000mAh/38.5Wh

Névleges kapacitás
5800mAh (5V-2.4A)

Energiaátalakítási hatékonyság
>75%

USB-C bemenet
5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A

USB-C kimenet
5V-2.4A, 9V-2.22A, 12V-1.5A

Vezeték nélküli töltés kimenet
5W/7.5W/10W/15W

Mágnes erősség
13N

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett