Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172626082 Márka: Baseus

Baseus Magnetic Mini indukciós power bank 10000mAh 20W - kék + USB-C - USB-C kábel


Cikkszám: PPCX110103 | EAN/Vonalkód: 6932172626082 | Márka: Baseus

Baseus Magnetic Mini indukciós power bank 10000mAh 20W - kék + USB-C - USB-C kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Magnetic Mini indukciós power bank 10000mAh 20W - kék + USB-C - USB-C kábel A Baseus Magnetic Mini power bank lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan töltsd fel okostelefonodat - otthon és utazás közben egyaránt. A vezetékes és vezeték nélküli gyors töltési technológiának köszönhetően ez a power bank maximális töltési hatékonyságot biztosít minden helyzetben. Minimalista dizájnja elegánsan illeszkedik a modern okostelefonokhoz. A készülék emellett elég kicsi ahhoz, hogy könnyen elrejthető legyen a zsebedben vagy táskádban. Továbbá az intelligens funkciók, mint az automatikus töltés a telefon érintésekor és az LED jelzők, amelyek tájékoztatnak a töltési állapotról, rendkívül intuitívvá és kényelmessé teszik a készülék használatát.
Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Magnetic Mini (PPCX110105)
- Akkumulátor típusa: lítium-polimer
- Kapacitás: 10000 mAh / 38.5Wh
- Névleges kapacitás: 5800 mAh (5V / 2.4A)
- Energia konverziós arány: ≥75%
- Bemeneti áram:
- USB-C: 5V/3A, 9V/2A
- Kimeneti áram:
- USB-C port: 5V/2.4A, 9V/2.22A, 12V/1.5A
- Vezeték nélküli töltés: 5W / 7.5W / 10W / 15W
- Anyag: PC, ABS
- Szín: Kék
- A csomag tartalma: Baseus Simple Series USB-C - USB-C (20V / 3A) kábel, 30 cm hosszú

A Baseus Magnetic Mini power bank legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi két eszköz gyors töltését - vezetékes és vezeték nélküli módon. A Baseus power bank 15W teljesítményt kínál vezeték nélküli töltés esetén és 20W-ot vezetékes töltési módban.
- A vezeték nélküli töltés automatikusan elindul - csak helyezd el a kompatibilis telefont a power bankon.
- Növeli a töltési hatékonyságot a Power Delivery technológia segítségével. A Power Delivery funkcióval rendelkező USB-C port lehetővé teszi a 20W teljesítmény maximális kihasználását.
- Lehetővé teszi a töltési állapot egyszerű nyomon követését. Négy LED jelző mutatja a fennmaradó akkumulátor szintjét.
- Maximális praktikumot és hordozhatóságot kínál. Az apró mérete lehetővé teszi, hogy okostelefon mögé rejtsed anélkül, hogy akadályozná a kamera hozzáférését.

Töltsd ahogy szeretnéd - vezetékesen vagy vezeték nélkül A Baseus Magnetic Mini power bank két töltési lehetőséget kínál: vezetékeset és vezeték nélkülit. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akiknek gyors feltöltésre van szükség hosszú nap közben.

Automatikus töltés stressz nélkül Az egyik legnagyobb előnye a power banknak az automatikus töltés elindítása. Csak helyezzed a telefont a power bankra, és az "auto-wake" technológia azonnal elindítja a töltési folyamatot. Ez a funkció nemcsak egyszerűvé, hanem kényelmessé is teszi a használatot, megszüntetve a manuális töltés indításának szükségességét.

Erő és sebesség a Power Delivery segítségével A Baseus Magnetic Mini power bank egy Power Delivery technológiával rendelkező USB-C porttal van felszerelve, ami akár 20W teljesítményt is biztosít. Ezenkívül kompatibilitást biztosít a Quick Charge protokollal, így univerzális megoldást nyújt számos eszközhöz.

A LED jelzőknek köszönhetően mindig tudod, mennyi energia van hátra Négy LED jelző a Baseus Magnetic Mini power bank burkolatán tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről, ami megkönnyíti az elérhető energia kezelését. Ez egy nagyon praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a gyorstomtöltés szükségességének gyors felmérését.

Diszkrét és funkcionális kialakítás Kis mérete ellenére a Baseus Magnetic Mini power bank hatékonyan biztosítja a magas töltési hatékonyságot, és könnyen elrejthető az okostelefon mögé anélkül, hogy blokkolná a kamerát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett