Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172628796 Márka: Baseus

Baseus Magnetic Mini 20000 mAh 20W powerbank - fehér + USB-C / USB-C kábel


Cikkszám: PPCX150002 | EAN/Vonalkód: 6932172628796 | Márka: Baseus

Baseus Magnetic Mini 20000 mAh 20W powerbank - fehér + USB-C / USB-C kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Magnetic Mini powerbank 20,000 mAh kapacitással és 20W teljesítménnyel, USB-C / USB-C kábellel - fehér
A Baseus Magnetic Mini powerbank két töltési lehetőséget kínál: vezetékesen (a USB-C porton keresztül) és vezeték nélkül. A mágneses töltőrendszernek és a mellékelt USB-C kábelnek köszönhetően nem csak kényelmes, de gyors is a használata. A tok eltávolítása nélküli töltési lehetőség és a nagy, 20,000 mAh kapacitás nagy kényelmet biztosít, különösen autóvezetés vagy repülőúton történő utazás során. Az LED fényeknek köszönhetően mindig tudni fogod, mikor kell újratölteni a powerbankot.

A Baseus Magnetic Mini 20,000 mAh kapacitású powerbank legfontosabb előnyei:

-Képes két eszközt egyidejűleg tölteni kétféleképpen: vezeték nélkül vagy vezetékesen. Csak helyezz egy induktív töltési képességgel rendelkező eszközt a powerbankra, és csatlakoztasd a mellékelt kábelt az USB-C porthoz.

-Telefonod csatlakoztatása a töltéshez szó szerint csak egy másodpercet vesz igénybe. A beépített mágnesek automatikusan pozícionálják az okostelefont és elindítják a töltést.

-Lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül tölthesd vezeték nélkül az okostelefonodat. Csak egy mágneses betéttel vagy MagSafe-to b-tokkal rendelkező karc szükséges.

-Tökéletes mindennapi használatra. A 20,000 mAh kapacitás lehetővé teszi, hogy többször is feltöltsd telefonodat vagy vezeték nélküli fejhallgatódat, és szabályozza a töltési hőmérsékletet is.

-Mindig tudni fogod, mennyi energia maradt a powerbankban. A készülék négy LED-del rendelkezik, amelyek a töltöttségi szintet jelzik.


Specifikáció:

-Márka: Baseus

-Model: Baseus Magnetic Mini PPCXM20

-Akkumulátor: polimer-lítium

-Kapacitás: 20000 mAh / 74 Wh

-Névleges kapacitás: 12000mAh (5V / 2.4A)

-Átalakítás: ≥ 75%

-Bemenet:


-USB-C: 5V/3A, 9V/2A


-Kimenet:


-USB-C: 5V/2.4A, 9V/2.22A, 12V/1.5A

-Vezeték nélküli: 5W / 7.5W / 10W / 15W

-Összesen: 5V/2.4A


-Méretek: 111.3 x 70.4 x 30.9 mm

-A készlet tartalma: USB-C / USB-C kábel, 30 cm hosszú, fehér

-Fehér szín


Vezetékes vagy vezeték nélküli? A Baseus Magnetic Mini-vel nem kell választanod
A Baseus Magnetic Mini powerbankkal nem kell választanod a vezeték nélküli és vezetékes töltés között - két eszközt kétféleképpen tölthetsz! Ez a megoldás rugalmasságot és kényelmet biztosít a használat során, bármilyen helyzetben.

Vezeték nélküli töltés a telefon tokjának eltávolítása nélkül
A Baseus Magnetic Mini powerbank lehetővé teszi az okostelefon töltését a tok eltávolítása nélkül, ami különösen kényelmes a mágneses betéttel vagy MagSafe-to kkal rendelkező tokok esetében. Csak helyezd a powerbankot a telefonhoz és... kész! A töltés automatikusan elindul.
Erős mágnesek a Baseus Magnetic Mini powerbankban
A beépített erős mágnesek biztosítják, hogy az eszköz gyorsan és pontosan pozícionálódjon, és a töltés szinte azonnal megkezdődjön.
Töltsd fel eszközeidet többször
A 20,000 mAh kapacitású Baseus powerbank biztosítja a szükséges energiát ahhoz, hogy többször is feltöltsd telefonodat vagy más mobil eszközeidet, például vezeték nélküli fejhallgatódat. Ezért pótolhatatlan út során, hosszú megbeszélések alatt vagy a mobil eszközök intenzív használata során.
Powerbank LED kijelzőkkel
A LED diódák tájékoztatnak az akkumulátor töltöttségi állapotáról, így mindig tudod, mennyi energia maradt a powerbankban. Ennek köszönhetően könnyen megtervezheted, mikor van szükség a következő feltöltésre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett