Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172606138 Márka: Baseus

Baseus Lite Series USB-C-RJ45 hálózati adapter (szürke)


Cikkszám: WKQX000313 | EAN/Vonalkód: 6932172606138 | Márka: Baseus

Baseus Lite Series USB-C-RJ45 hálózati adapter (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Lite Series USB-C-RJ45 hálózati adapter

Biztosítsa a stabil hálózati hozzáférést, és szerezze be a Baseus Lite Series USB-C-RJ45 hálózati adaptert! Az adapter akár 1000 MB/s sebességgel továbbítja az adatokat, és széles körű kompatibilitásának köszönhetően a legnépszerűbb operációs rendszerekkel rendelkező eszközökhöz csatlakoztathatja. A nagy teljesítményű chip stabilitást, alacsony késleltetést és gyors reagálást biztosít. Az adapter rendkívül tartós és kézreálló, ráadásul túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik.

Zökkenőmentes és stabil kapcsolat

Az adapter nagy teljesítményű chippel van felszerelve, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít. Emellett lehetővé teszi az alacsony késleltetés élvezését is. Ráadásul a Plug&Play rendszernek köszönhetően egyszerűen csak csatlakoztassa egy USB-C porthoz - nem kell időt pazarolnia a bonyolult konfigurálásra! Megsérült a LAN-port a számítógépén? Csak dugja be a Baseus adaptert, és élvezze a megbízható hálózati hozzáférést!

Még gyorsabb adatátvitel

Gyors kapcsolatra van szüksége? Gyakran néz filmeket az interneten, tölt le nagyméretű fájlokat vagy játszik dinamikus online játékokat? A Baseus adapter tökéletes lesz az Ön számára! Ez a termék akár 1000Mbps adatátviteli sebességet is támogat, és visszafelé kompatibilis a 10-100Mbps sebességgel is. Ez lehetővé teszi, hogy elfelejtse a késéseket és egyéb kapcsolati problémákat.

Gondosan átgondolt tervezés

Az adapter olyan könnyű és kézreálló, hogy mindig magánál tarthatja. Könnyen elfér a hátizsákjában vagy a kézitáskájában. Alumíniumötvözetből készült, ami biztosítja a tartósságát és a hatékony hőelvezetést. Ne aggódjon, hogy túlmelegszik! A 20 cm hosszú kábel rendkívül tartós, a beépített fényjelző segítségével pedig gyorsan ellenőrizheti, hogy az adapter megfelelően működik-e.

Széles körű kompatibilitás

Ne aggódjon a kompatibilitási problémák miatt! Az USB-C csatlakozó lehetővé teszi, hogy a Baseus Lite Series adaptert számos népszerű laptop- és táblagépmodellhez csatlakoztassa olyan ismert gyártóktól, mint az Apple, a Xiaomi és a Lenovo. A termék a Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekkel is kompatibilis. Tökéletesen működik többek között a MacBookokkal és a Mi Box 3 / 4 / 4c készülékekkel.

Gyártó: Baseus

Név: Lite Series RJ45 LAN port Ethernet adapter

Modell: WKQX000313

Szín: Szürke

Bemenet: USB-C

Kimenet: RJ45 LAN port

Anyag: Alumínium ötvözet

Súly: 30g

Működési feszültség: 5V

Működési áram: < 150mA

Üzemi hőmérséklet: 0-55°C

Átviteli sebesség: Akár 1000Mbps (visszafelé kompatibilis a 10-100Mbps sebességgel)

Kompatibilis rendszerek: Windows, Mac OS, Linux

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett