Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172654139 Márka: Baseus

Baseus i-wok 3 BS-LT007 monitor lámpa, mágneses, aszimmetrikus - fekete


Cikkszám: L10068500111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172654139 | Márka: Baseus

Baseus i-wok 3 BS-LT007 monitor lámpa, mágneses, aszimmetrikus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus i-wok 3 monitor lámpa mágneses rögzítéssel és aszimmetrikus fényvetéssel - fekete Eleged van abból, hogy számítógépen dolgozol? Szükséged van extra fényre, hogy pihentesd a szemed? Válaszd a Baseus i-wok 3 BS-LT007 monitor lámpát. Az innovatív, aszimmetrikus fényvetés kiküszöböli a tükröződést, biztosítva a vizuális kényelmet szemfáradtság nélkül. Könnyen telepíthető, és a mágneses rendszernek köszönhetően bármilyen monitorra illik. A fényerő és a hőmérséklet szabályozásához csak érintsd meg a kezelőpanelt. A Baseus i-wok 3 BS-LT007 lámpa a funkcionalitás és az esztétika tökéletes kombinációja.

A Baseus i-wok3 BS-LT007 monitor lámpa legfontosabb előnyei:
- Megszünteti a monitor tükröződését. A lámpa kialakítása lehetővé teszi az aszimmetrikus fényvetést.
- Széles monitorválasztékhoz illeszkedik, különböző vastagságokkal és görbületekkel. A lámpa mágneses rögzítéssel rendelkezik.
- Teljes irányítást biztosít a fényerő és a hőmérséklet felett. Csak érintsd meg a beépített panelt a tartományok csökkentéséhez vagy növeléséhez.
- Biztonságosan telepíthető. A lámpa akár 270 fokban forgatható, hogy a fény szögét az igényeidhez igazítsd.
- Nem fárasztja a szemet. A fényspektrum nagyon közel áll a természeteshez.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus i-wok3 BS-LT007
- Bemeneti port: USB-C
- Bemenet: 5V/1A (5W)
- CRI: Ra>95
- Színhőmérséklet: 2700K - 6000K
- Fényerő: 250 lm
- Méretek: 485 x 21 x 130 mm
- A csomag tartalma: USB-C / USB-A kábel, rögzítő bázis
- Szín: fekete

Visszaverődés megszüntetése = kényelem a szemnek A Baseus i-wok 3 BS-LT007 monitor lámpa aszimmetrikus fényvetést kínál, amely megszünteti a tükröződést és nem fárasztja a szemet. Kényelem és kevesebb szemfáradtság a munkavégzés közben - garantáltan. Szintén nagyszerű video játékhoz, éjszakai tanuláshoz, vagy akár könyvolvasáshoz.

Baseus i-wok 3 lámpa minden monitorhoz A mágneses rögzítésnek köszönhetően a Baseus i-wok 3 BS-LT007 monitor lámpa tökéletesen illeszkedik minden típusú monitorhoz, függetlenül annak vastagságától vagy görbületétől! A lámpa két magasságbeállítással rendelkezik, így könnyen alkalmazkodik az igényeidhez.

Intuitív vezérlés A beépített érintőpanel lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet gyors és egyszerű beállítását. Minden számítógéphasználó így egyéni igényeihez igazíthatja a világítást. Akár késő éjszaka dolgozol, akár csak jobb fényre van szükséged, ez a lámpa tökéletes megoldás lesz. Fontos, hogy a lámpa emlékszik a korábbi beállításokra, így kikapcsolás és újraindítás után nem kell újra beállítani a tartományokat.

Biztonság és rugalmasság A lámpa 270 fokos forgatása biztosítja a fény szögének biztonságos és pontos beállítását. Szükséged van a billentyűzet, a monitor fölötti fal megvilágítására, vagy hangulatos atmoszférát teremtenél és megvilágítanád a monitor hátulját? A Baseus i-wok 3 lámpa segít elérni az optimális világítást.

Szemvédelem A természeteshez közeli fény spektruma minimalizálja a szemfáradás kockázatát, biztosítva a kényelmes munkát hosszú órákon keresztül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett