Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172603601 Márka: Baseus

Baseus GF5 autómosó szórófej, 7.5m (fekete)


Cikkszám: CPGF000001 | EAN/Vonalkód: 6932172603601 | Márka: Baseus

Baseus GF5 autómosó szórófej, 7.5m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus GF5 szórófejes tömlő (7,5 m)

A Baseus GF5 szórófejjel ellátott tömlővel kényelmesen lemoshatja autóját, megöntözheti a virágokat a kertben vagy megtisztíthatja a járdát. A nagynyomású víz még a beszáradt szennyeződéssel is megbirkózik, és az 5 permetezési mód lehetővé teszi, hogy testre szabja a mosás módját. A tömlő nagymértékben nyújtható, és vízzel feltöltve akár 7,5 méter hosszú is lehet. A szórófej ergonomikus formájának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. Az univerzális csatlakozók alkalmasak a belső menetes csaptelepekhez, a külső menetes csaptelepekhez és a menet nélküli csaptelepekhez is.

Átgondolt kialakítás

A Baseus GF5 egy korszerű szórófejjel rendelkezik, amely a nagy nyomásnak köszönhetően a legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkózik. A 4 rétegű nyomáskialakítás biztosítja a nagy áramlást, a spirálmenet pedig belülről növeli a víznyomást. A szivárgás megelőzése érdekében a szórófej szivárgásmentes gyűrűkkel van ellátva. A tömlő kompatibilis a legtöbb népszerű csapteleppel.

5 szórásmód

A forgatható kapcsoló lehetővé teszi a szórás módjának beállítását, így a nyomást és a vízsugarat a tisztítandó felülethez igazíthatja. A gyártó öt előre beállított üzemmódot készített, amelyek segítségével gyorsan lemoshatja a karosszériát, megtisztíthatja a jármű tetejét, eltávolíthatja a sarat a gumiabroncsokról, vagy kíméletesen lemoshatja az ablakokat. A tömlő a kertben és más háztartási feladatokban is hasznosnak bizonyul.

Vízzel töltve háromszorosára hosszabbodik

A Baseus teleszkópos tömlő 3-szor meghosszabbítható. Csak meg kell töltenie vízzel, és a hossza 7,5 m-re nő, így korlátlan mozgást tesz lehetővé autómosás vagy virágöntözés közben. Ez a megoldás a termék kényelmes tárolását is lehetővé teszi.

Szívós és sérülésálló

A Baseus GF5 a legmagasabb minőségű anyagokat használja, aminek köszönhetően hosszú éveken át szolgálja Önt. A szórófej nem deformálódó fémmel van bevonva, ami növeli a tartósságát. A TPE gumi használatának köszönhetően pedig a tömlő időjárástól függetlenül megőrzi rugalmasságát és puhaságát. Ezért ellenáll a fagynak, a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek is.

Gyártó: Baseus

Név: Baseus GF5 autómosó szórófej

Szín: Fekete

Anyag: Alumínium ötvözet, ABS, TPE

Súly: Kb. 225,6 g

Hosszúság: 2,5 m

Hosszúság vízzel töltve: 7,5 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett