Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172661359 Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - fekete


Cikkszám: P10364501111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172661359 | Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel, akár 20W teljesítménnyel és 1 méteres hosszúsággal - fekete. Fedezd fel a Baseus kábelek új szabványát - a Free2Pull modell megváltoztatja, ahogyan Apple készülékeidet töltöd. A visszahúzható kialakításnak köszönhetően elfelejtheted a gubancolódó kábeleket. Elég egyetlen húzás, hogy a hosszt igényeidhez igazítsd. Négy különböző hosszúságállítási lehetőség rugalmasságot biztosít. A 20W gyorstöltésnek köszönhetően telefonod akkumulátora 30 perc alatt eléri az 50%-ot. A szilárd konstrukció és a tartósság miatt egy olyan kábel, amire évekig támaszkodhatsz.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Free2Pull P10364501511-00
- Csatlakozók:
- USB-C
- Lightning
- Átviteli sebesség: 480 Mb/s
- Teljesítmény: PD 20W
- Hosszúság: 1 m
- Anyag: PC, TPE
- Szín: Fekete

A Baseus Free2Pull kábel legfontosabb előnyei:
- Rendet és kényelmet biztosít a feltekerhető kialakítás révén. A tekerő mechanizmus lehetővé teszi a kábel hosszának egyszerű beállítását.
- Felgyorsítja a készülék töltését, időt spórolva. A 20W Power Delivery lehetővé teszi, hogy telefonod akkumulátora 30 perc alatt 50%-ra töltődjön.
- Védelmet nyújt készülékeid számára a túlmelegedés ellen az intelligens chipnek köszönhetően. A chip ellenőrzi és szabályozza a hőmérsékletet töltés közben.
- Hosszú távú tartósságot garantál. A TPE burkolat nagyobb ellenállást biztosít a hajlítással és károsodással szemben.
- Kiválóan alkalmas utazáshoz könnyű és kompakt kivitelének köszönhetően. Könnyen elrejtheted és szállíthatod a kábelt.

Rendezettség, ami megkönnyíti az életedet

A Baseus Free2Pull kábel visszahúzható kialakítása nagyszerű megoldás azoknak, akik értékelik a rendet és a kényelmet. Lehetővé teszi a kábel sima feltekerését és letekerését - csak húzd meg az egyik vagy mindkét oldalt, hogy elérd a kívánt hosszúságot. A kábel négy hosszállítással rendelkezik: 100 cm, 83 cm, 60 cm és 35 cm, ami lehetővé teszi, hogy rugalmasan igazítsd különböző igényekhez. A beépített kettős turbinamechanizmus több mint 50 000 cikluson át biztosítja a simaságot, ami azt jelenti, hogy a kábel nemcsak praktikus, hanem tartós is.

Gyors töltés, amely időt takarít meg

Nem kell többé órákig várnod, hogy feltöltődjön a telefonod. A Baseus Free2Pull kábel Power Delivery 20W-al lehetővé teszi, hogy az akkumulátort 30 perc alatt 50%-ra töltsd. Ez a tökéletes megoldás az iPhone 14, 13, 12, 11, SE és XR gyors töltésére. Ennek a technológiának köszönhetően nem kell sokat várnod az akkumulátor teljes feltöltésére. A gyors töltés kényelmet és komfortot biztosít az ujjaid hegyén.

Intelligens chip a maximális védelemért

A készüléked biztonsága a prioritásunk. Ezért van a Baseus Free2Pull kábel egy intelligens chip-pel felszerelve, ami nemcsak gyorsítja a töltést, hanem véd a túlmelegedés ellen is. A chip nemcsak gyorsabb töltést biztosít, hanem mindenekelőtt alacsonyabb hőmérsékletet és a készüléked védelmét. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy telefonod biztonságban van, még intenzív használat esetén is.

Tartósság, amire számíthatsz

A Baseus Free2Pull kábel szilárd konstrukciója időtálló termékké teszi. A TPE burkolat jobb tartósságot és kényelmesebb szervezettséget biztosít, ami különösen fontos a mindennapi használat során. A kábel tartóssági teszteken esett át: több mint 10 000 hajlítási ciklus, több mint 10 000 csatlakoztatási és leválasztási ciklus és egy 16 órás magas és alacsony hőmérsékleti teszt. Ez azt jelenti, hogy a kábel nemcsak károsodásálló, hanem a különböző felhasználási feltételekre is felkészült.

Kompakt és könnyű - tökéletes utazáshoz

Ha gyakran utazol, biztosan értékelni fogod a Baseus Free2Pull kábel kompaktságát és könnyedségét. A kábel könnyű és kompakt, könnyen elfér zsebedben vagy hátizsákodban. Felejtsd el az összegabalyodott kábeleket és élvezd a rendet bárhol is vagy.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett