Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172637651 Márka: Baseus

Baseus FlyJoy SSD ház (szürke)


Cikkszám: B00760600811-00 | EAN/Vonalkód: 6932172637651 | Márka: Baseus

Baseus FlyJoy SSD ház (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus FlyJoy SSD-meghajtó ház (szürke)

A Baseus BS-OH155 SSD Drive Case egyedi megoldást kínál azon felhasználók számára, akik tartós és stílusos megoldást keresnek az adatok tárolására és továbbítására. Az alumíniumötvözetből készült, minimalista kialakítású ház akár 4 TB kapacitású meghajtókat is képes kezelni. Kompatibilis a 2280/2260/2242/2230-as merevlemezekkel, támogatja az M.2 NVME és SATA protokollokat, és a rendkívül gyors, 10 Gbps sebességű adatátvitelt. Az akkumulátor élettartamának megóvása érdekében a meghajtó be-/kikapcsolóval van ellátva, és 10 perc inaktivitás után automatikusan készenléti üzemmódba lép.

Sebesség és hatékonyság

A Baseus BS-OH155 ház USB 3.2 Gen2 csatlakozóval van felszerelve, amely lenyűgöző, 10 Gbps-os adatátviteli sebességet garantál. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb fájlokat is mindössze 1 másodperc alatt továbbíthatja. Emellett a gyorsított fájlátviteli protokoll (UASP) támogatása hozzájárul a még gördülékenyebb és hatékonyabb adatátvitelhez.

Innovatív védelem és hőteljesítmény

A Baseus BS-OH155 SSD ház nem csak az adatokat védi, hanem a meghajtó stabilitását és tartósságát is biztosítja. Realtek processzorral és Baseus BCT technológiával felszerelve szabályozza a hőmérsékletet, és optimális, 35-50 Celsius-fokos tartományban tartja. Az alumíniumhéjjal és szilikon hővezető párnával támogatott ház hatékonyan vezeti el a hőt, ami stabil adatátvitelt és a meghajtó hosszabb élettartamát eredményezi.

Intelligens energiagazdálkodás

A BS-OH155 ház be-/kikapcsolóval van felszerelve, amely energiát takarít meg azáltal, hogy használaton kívül kikapcsolja az eszközt. Ezenkívül 10 perc inaktivitás után a meghajtó készenléti üzemmódba kapcsol, és mindössze 0,02 W-ot fogyaszt, ami minimális hatást gyakorol az energiafogyasztásra.

Elegancia és funkcionalitás

A beépített lámpa egyedi színt kölcsönöz a Baseus BS-OH155 meghajtó házának, miközben működésjelzőként is funkcionál. Ezen kívül egy szilikon védőt is találsz a csomagban, amely még jobban megvédi a meghajtót a mechanikai sérülésektől.

A készlet tartalma és specifikációi

A Baseus BS-OH155 SSD-meghajtó házhoz nem csak maga a termék, hanem a funkcionalitást és a kényelmet növelő kiegészítők is tartoznak. Egy szilikon meghajtóvédő, USB-C és USB-A-ból USB-C-be csatlakozó kábelek, valamint egy csavarhúzó és egy szilikon hővédő párna lehetővé teszi, hogy teljes mértékben az Ön igényeihez igazítsa a készüléket. A Baseus márka garantálja a termék magas minőségét, és az olyan specifikációk, mint a 4 TB maximális kapacitás vagy a támogatott operációs rendszerek (Windows, Apple OS, Linux) megerősítik a sokoldalúságot.

Tartalmazza:

- Meghajtó ház
- Szilikonvédő a meghajtóhoz
- Kábel két USB-C véggel
- Kábel USB-A és USB-C végekkel
- Csavarhúzó
- Szilikon hővezető párna

Márka: Baseus

Modell: BS-OH155

Szín: Szürke

Súly: kb. 52g

Méretek: 120 x 36 x 13mm

Átviteli sebesség: 10Gbps

Anyag: Alumínium ötvözet

Maximális támogatott kapacitás: 4TB

Támogatott lemezméretek: 2280, 2260, 2242, 2230

Gyorsított fájlátviteli protokoll: UASP

Egyéb funkciók: Támogatja a TRIM parancsokat

Támogatott operációs rendszerek: Windows, Apple OS, Linux

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett