Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172658335 Márka: Baseus

Baseus FlyJoy M.2 NVMe 10 Gb/s SSD meghajtókeret - szürke


Cikkszám: B00760600811-01 | EAN/Vonalkód: 6932172658335 | Márka: Baseus

Baseus FlyJoy M.2 NVMe 10 Gb/s SSD meghajtókeret - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus FlyJoy M.2 NVMe 10 Gb/s SSD meghajtókeret - szürke

A Baseus FlyJoy SSD meghajtókeret rendkívül sokoldalú - támogatja a különböző SSD formátumokat, mint például 2280, 2260, 2242 és 2230. A Windows, Apple OS és Linux operációs rendszerekkel való kompatibilitás tökéletes eszközzé teszi minden felhasználó számára. A Plug and Play funkció és az M.2 NVMe támogatás a maximális kényelmet biztosítja. A legmagasabb szintű adatvédelem, amelyet a szabadalmaztatott Baseus technológia támogat, garantálja a fájljai biztonságát még nyilvános helyeken is.

Műszaki adatok:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus FlyJoy B00760600811-01
- SSD támogatás: M.2 NVMe, M.2 SATA
- Kompatibilis méretek: 2280, 2260, 2242, 2230
- Lemezkapacitás: akár 8 TB
- Adatátvitel: akár 10 Gb/s
- Kompatibilitás a rendszerekkel: Windows, macOS, Linux
- Gyorsított fájlátviteli protokoll: UASP
- Egyéb jellemző: TRIM parancs támogatás
- Anyag: alumínium ötvözet
- Szín: szürke

A Baseus FlyJoy M.2 NVMe SSD meghajtókeret legfontosabb előnyei:
- Problémamentes működést tesz lehetővé. Kompatibilis a 2280/2260/2242/2230 SSD meghajtókkal, és működik Windows, Apple OS és Linux rendszerekkel. A Plug and Play egyszerű használatot biztosít, az M.2 NVMe támogatás pedig gyors adatátvitelt.
- Biztosítja az adatok biztonságát. A szabadalmaztatott Baseus technológia véd az adatvéletlen törlés és vírusok ellen. Automatikusan aktiválódik minden alkalommal, amikor újraindítja a számítógépet vagy leválasztja az SSD-t.
- Növeli az eszköz memóriáját. Akár 8TB memóriabővítést is támogat, amely lehetővé teszi hatalmas mennyiségű fájl tárolását. Kompakt mérete könnyű hordozást tesz lehetővé.
- Energiát takarít meg. Automatikus alvó mód funkcióval rendelkezik, amely 10 perc inaktivitás után aktiválódik, növelve az eszköz tartósságát és hatékonyságát.
- Széles körű kompatibilitással rendelkezik. A készlet egy USB-C / USB-C kábelt is tartalmaz, amely különböző eszközökhöz való csatlakozást tesz lehetővé. A beépített USB 3.2 Gen 2 port akár 10 Gbps adatátviteli sebességet támogat.

Átfogó támogatás a formátumokhoz és rendszerekhez
A Baseus FlyJoy SSD meghajtókeret teljes kompatibilitást biztosít a 2280, 2260, 2242 és 2230 formátumú SSD-kkel. Ennek köszönhetően zökkenőmentesen csatlakoztathat különböző SSD meghajtókat, mérettől függetlenül. Az eszköz támogatja a Windows, Apple OS és Linux rendszereket, így ideális megoldás különböző platformok felhasználói számára. Az M.2 NVMe protokoll támogatása kivételes adatátviteli sebességet biztosít, amely növeli a munkahatékonyságot és időt takarít meg.

Megbízható adatvédelem
Adatainak biztonsága soha nem volt ilyen egyszerű. A Baseus FlyJoy SSD meghajtókeret szabadalmaztatott technológiát használ, amely automatikusan véd az adatvéletlen törlés és vírusok ellen. Ennek köszönhetően még akkor is, ha újraindítja a számítógépet, eltávolítja az SSD meghajtót vagy leválasztja a tokot, az adatai biztonságban maradnak. Ez egy ideális megoldás azok számára, akik gyakran dolgoznak nyilvános helyeken, ahol nagyobb a támadások kockázata.

Hihetetlen memóriabővítés
A Baseus FlyJoy SSD meghajtókeret lehetővé teszi, hogy akár 8 TB-ig bővítse a memóriát, ami hatalmas tárolási lehetőségeket kínál. Képzelje el, hogy körülbelül 2,78 millió HD fotót, 260,000 dalt, 5,400 filmet vagy 8,4 millió dokumentumot tárolhat! Mindezt egy kompakt eszközben, amelyet könnyedén magával vihet bárhová.

Energiahatékonyság a legmagasabb szinten
A Baseus FlyJoy segítségével az energiatakarékosság egyszerűvé válik. Az automatikus alvó mód funkciónak köszönhetően, amely 10 perc inaktivitás után aktiválódik, az eszköz tartósságát és hatékonyságát növeli. Amikor a beépített kék LED folyamatosan világít, az eszköz töltési, alvási vagy leválasztási módban van, és az energiafogyasztás 0,8 W. A villogó kék fény adatátvitelt vagy adatvédelem BE/KI funkciót jelez. Ekkor az energiafogyasztás 3,7 W.

Sokoldalú kompatibilitás
Az USB3.2 Gen 2 port és az akár 10 Gbps adatátviteli sebesség biztosítja a Baseus FlyJoy SSD meghajtókeretre a gyors és hatékony adatátvitelt. A készlet tartalmaz egy USB-C / USB-C kábelt, amely különböző eszközökhöz való csatlakozást tesz lehetővé, például telefonokhoz, tabletekhez, Steam Deck-hez vagy ROG Ally játékkonzolokhoz. Így bármikor biztonsági másolatot készíthet fényképeiről és videóiról, zökkenőmentesen menthet HD videókat, és gyorsan és egyszerűen letölthet játékokat.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett