Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172658441 Márka: Baseus

Baseus DeepDive vízálló tok (fekete)


Cikkszám: P60271600111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172658441 | Márka: Baseus

Baseus DeepDive vízálló tok (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus DeepDive vízálló tok (fekete).

A Baseus DeepDive tok tökéletes megoldást nyújt a vízi sportok rajongóinak és azoknak, akiknek szilárd védelemre van szükségük okostelefonjuk számára bármilyen körülmények között. Teljes védelmet biztosít a víz és az ütődések ellen, és kényelmesen használható. Könnyedén használhatod a készüléked anélkül, hogy kivennéd a tokból, így akár víz alatt is készíthetsz hangulatos fotókat!

Megbízható védelem a víz ellen
A tokot úgy tervezték, hogy biztosítsa telefonod biztonságát - egy kis cipzáros zárómechanizmussal van felszerelve, ami megakadályozza a véletlen kinyílást. Ezen kívül, a négyrétegű tömítés IPX8 szintű védelmet nyújt, garantálva, hogy a készüléked száraz és biztonságban marad bármilyen helyzetben.

Ütésvédelem
A tokon található légpárnák az előlapon és hátlapon extra védelmet nyújtanak az ütődések ellen, és úszva tartják a telefonod, ha véletlenül kicsúszna a kezedből. A tok egy praktikus zsinórral is érkezik, ami bőrbarát anyagokból készült - csak akaszd a nyakadba, és nyugodtan tudhatod, hogy a telefonod veled van.

Érzékeny érintésvezérlés
A Baseus DeepDive tok kiváló minőségű TPU anyagból készült. A biztos védelem ellenére lehetővé teszi, hogy szinte az összes funkcióját szabadon használhasd a telefonodnak. A DeepDive nem befolyásolja a fotók minőségét vagy az érintőképernyő érzékenységét, így biztonságosan használhatod a készüléked anélkül, hogy az elmerüléstől vagy ütéstől tartanod kellene.


Gyártó: Baseus
Modell: P60271600111-00
Anyag: TPU + ABS + PC
Méret: 255 x 118 x 0.3 mm
Súly: 64 g
Vízállóság: IPX8

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett