Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172609474 Márka: Baseus

Baseus Crystal üvegfólia Tesla Model X/ Model S-hez, 0.3mm, 17'' üvegfólia


Cikkszám: SGBL062502 | EAN/Vonalkód: 6932172609474 | Márka: Baseus

Baseus Crystal üvegfólia Tesla Model X/ Model S-hez, 0.3mm, 17'' üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Crystal üvegfólia Tesla Model X/ Model S-hez

Tegye lehetővé, hogy Teslája sértetlen maradjon! Ebben segít a Baseus Crystal edzett üvegfólia, amely 0,3 mm vastagsággal és 17" képernyőátlóval jellemezhető, és megvédi autója érintőképernyőjét. Az üvegfóliát a Tesla Model X/ Model S számára terveztük, így tökéletesen tapad a képernyőhöz, gyors érintésérzékenységet biztosít és ujjlenyomat-álló. Emellett kiváló 8K láthatóságot garantál, nem tükröződik és rendkívül karcálló.

Szilárd teljesítmény

A Baseus Crystal edzett üvegfólia öt rétegből áll, amelyek nagy hatékonysággal akadályozzák meg a karcolódást és a sérüléseket. A Baseus Crystal rendkívül ellenálló, ugyanakkor 0,3 mm-es vastagságának köszönhetően lehetővé teszi az érintésre való azonnali reakció fenntartását. A fényvisszaverődésgátló bevonat használata tükröződésmentessé teszi a képernyőt, és kiváló láthatóságot biztosít mind napsütésben, mind sötét éjszakában.

Egyszerű felrakás

A Baseus Crystal edzett üvegfólia felszerelése másodpercek alatt elvégezhető és triviális. Mindössze annyit kell tennie, hogy alkoholos törlőkendővel eltávolítja a foltokat és zsírtalanítja a képernyő felületét. Ezután törölje át a képernyőt egy száraz ruhával, és a matricával távolítsa el a port. Az üvegfólia felragasztásában egy speciális eszköz segít, amellyel tökéletesen illesztheti az üveget a képernyőre. A készlet tartalmazza az összes szükséges tartozékot.

Gyártó

Baseus

Név

Baseus Crystal edzett üvegfólia

Modell

SGBL062502

Vastagság

0,3 mm

Méret

17"

Kompatibilitás

Model X/ Model S

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett