Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172643614 Márka: Baseus

Baseus ComfortRide Series Selyem autós derékpárna (kék)


Cikkszám: C20036401311-00 | EAN/Vonalkód: 6932172643614 | Márka: Baseus

Baseus ComfortRide Series Selyem autós derékpárna (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus ComfortRide Series Selyem autós derékpárna (kék)

A Baseus selyem deréki autópárna fantasztikus választás mind a hosszú utazásokhoz, mind a mindennapi használathoz - biztosítsa magának a kényelmet és a megfelelő testhelyzetet vezetés közben. A párna ergonomikus, ívelt kialakítása biztosítja Önnek az eddig hiányzó kényelmet. A párna alakemlékező habbal van töltve, amely nem deformálódik a hőmérséklet hatására, így biztosítva, hogy nem nyomódik össze, és hosszú ideig szolgálja Önt. A rendkívül rugalmas, kellemes tapintású anyag, amellyel borítja, még kellemesebbé teszi a napi munkába járást.

Üljön kényelmesen, üljön egészségesen

Az ülő életmód jelentősen befolyásolhatja a gerinc jólétét, ezért nagyon fontos a helyes testtartás biztosítása. A Baseus ComfortRide ágyékpárnát úgy tervezték, hogy illeszkedjen a gerinc alsó részeinek ívéhez, ezáltal a testtartása egészségesebb és ugyanakkor sokkal kényelmesebb lesz.

Memóriahab

A párnában használt kiváló minőségű memóriahab a -10°C és 60°C közötti hőmérsékletet is kibírja, így biztosítva, hogy nagyon változatos hőmérsékleten is puha és rugalmas maradjon.

Lélegző felület

Az új generációs, cápabőrre emlékeztető anyag kényelmet biztosít a vezetés során. A több ezer pórussal rendelkező anyag felülete még hosszan tartó használat esetén is végig friss és száraz marad.

Kiváló minőségű kézműves kivitelezés

A ComfortRide párnát szoros varrásokkal varrják, amelyek ellenállnak a szakadásnak és a húzásnak, így még tovább szolgálhatja Önt. A párnába varrt cipzár nem irritálja a bőrt, mivel az anyag szélei között rejtve van. Az alkalmazott tartós csat robusztus és kopásálló.

Tartalma:
- Párna

Márka: Baseus
Modell: BS-CZ009
Szín: Kék
Súly: kb. 550g
Méretek: 395 x 263 x 115 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett