Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172643621 Márka: Baseus

Baseus ComfortRide autós párna - kék


Cikkszám: C20036400311-00 | EAN/Vonalkód: 6932172643621 | Márka: Baseus

Baseus ComfortRide autós párna - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7280 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus ComfortRide sorozatú autós párna

Merülj el az utazási kényelem új dimenziójában a Baseus ComfortRide sorozatú autós párnával. Ez az egyedülálló párna nemcsak páratlan pihenést nyújt utazás közben, hanem számos innovatív funkcióval is ellátja, amelyek minden utat felejthetetlenné tesznek. Adj egy luxus érintést autódnak, amely forradalmasítja utazási élményedet!

A Baseus ComfortRide sorozatú autós légpárna legfontosabb előnyei:
- Memory Foam: Az egyedülálló memory foam szerkezet alkalmazkodik tested formájához, páratlan kényelmet és támogatást nyújtva hosszú utak során.
- Lélegző Anyag: Az innovatív, lélegző anyag még a legforróbb napokon is kellemes utazást biztosít, megszüntetve az elfojtás érzését.
- Hűtőhatás: A speciális hűtőtechnológia gondoskodik a frissesség érzéséről még a legmegterhelőbb időjárási körülmények között is, így az utazás kellemes és kényelmes lesz.

Specifikációk:
- Márka: Baseus
- Szín: Kék
- Anyag: High-Tech "Cápa bőr" anyag + hűtő gél + memory foam
- Hőmérsékleti tartomány memory foam esetén: -10°C-tól 60°C-ig
- Méretek: 273x200x113mm
- Súly: körülbelül 450g

Kényelmes foam A memory foam alkalmazkodik tested egyedi kontúrjaihoz, megszüntetve a nyomáspontokat és páratlan kényelmet biztosítva utazásod során. Olyan, mintha egy spa-ban lennél a nyakad számára!

Lélegző anyag A párna lélegző anyagból készült, amely friss marad még a legforróbb napokon is. Nincs többé az elfojtás érzése utazás közben - élvezd az utazás korlátlan örömét.

Hűtőhatás Felejtsd el az utazási lázat! Autós légpárnánk hűtőhatással a leghosszabb utakat is kellemesé teszi. Érezd a frissességet és a kényelmet, függetlenül az időjárási körülményektől.

Feltűnő design Nemcsak kényelem, hanem stílus is! A Baseus ComfortRide sorozatú autós párna kialakítása gondosan tervezett, hogy illeszkedjen bármilyen autóbelsőhöz, hozzáadva eleganciát és modernitást.

Könnyen karbantartható Élvezd a tisztaságot utazás közben! Párnánk könnyen tisztán tartható a foltálló anyagnak köszönhetően. Csak vedd le a huzatot és dobd be a mosógépbe - ennyire egyszerű!

Tökéletes mindenkinek A Baseus ComfortRide sorozatú párna nemcsak sofőröknek szól! Ideális utazóknak repülőn vagy vonaton is. Ennek köszönhetően minden utazás kellemes élménnyé válik.

Összegzés Tégy valóságos élménnyé minden utazást a Baseus ComfortRide sorozatú autós párnával. A memory foam, a lélegző anyag és a hűtőhatás egyedi kombinációja miatt ez a párna kitűnik a többi közül. Fektess a komfortodba és élvezd minden utat. Rendeljen most és tapasztalja meg az utazás teljesen új szintjét!

Tapasztalja meg az utazási luxust még ma! Baseus ComfortRide sorozatú autós párna – az út kulcsa a felejthetetlen utazásokhoz. Rendeljen most és kényeztesse magát luxus kényelemmel minden utazáson!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett