Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172643607 Márka: Baseus

Baseus ComfortRide autós deréktámasz párna - fekete


Cikkszám: C20036401111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172643607 | Márka: Baseus

Baseus ComfortRide autós deréktámasz párna - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus ComfortRide autós deréktámasz párna - fekete Merülj el a kényelem világában a Baseus ComfortRide deréktámasz párnával. Ez az innovatív párna nemcsak a szükséges támogatást nyújtja az alsó hátad számára, hanem kivételes kényelmet és stílust is kínál a fekete kivitelezésének köszönhetően. Alakítsd át utazási élményedet a Baseus ComfortRide választásával - mindig készen áll arra, hogy elkísérjen minden utadon.

A Baseus ComfortRide deréktámasz párna legfontosabb előnyei:
- Ergonomikus deréktámasz: Optimális támogatást nyújt az alsó hátad számára, megszüntetve a hosszú üléssel járó kellemetlenségeket.
- Modern dizájn: A fekete kivitel elegáns megjelenést ad, amely bármely autó belső teréhez illik.
- Kompakt méretek: 273 x 207 x 113 mm-es méreteivel a párna tökéletesen illik mind nagyobb, mind kisebb járművekbe.
- Magas minőségű anyagok: Tartós anyagokból készült, hosszú távú használatot garantál, még intenzív használat esetén is.
- Univerzális használat: Nemcsak autóban, hanem irodai munka során vagy otthoni relaxációhoz is tökéletes.

Ergonomikus deréktámasz A Baseus ComfortRide az egészségedet és kényelmedet szem előtt tartva készült. Ennek a párnának az ergonomikus formája alkalmazkodik a deréktáji természetes görbületéhez, megszüntetve a fájdalmat és optimális támogatást nyújtva a hosszú ideig tartó ülés során. Fedezd fel, mekkora különbséget jelenthet a megfelelő támogatás a mindennapi utazásaidban.

Modern dizájn A ComfortRide párna fekete kivitele nem csupán stílust, hanem eleganciát is kifejez. Függetlenül attól, hogy üzleti úton vagy utazol, ez a párna egyedi bájt kölcsönöz az autód belső terének. Alakítsd át személyes tereidet a Baseus ComfortRide segítségével - a modern kényelem szimbóluma.

Kompakt méretek A Baseus ComfortRide a funkcionalitás és a praktikum tökéletes kombinációja. Kompakt méreteinek (273 x 207 x 113 mm) köszönhetően a párna mindenféle autóba tökéletesen illik, anélkül hogy túl sok helyet foglalna. Mostantól élvezheted a kényelmet, mérettől függetlenül.

Magas minőségű anyagok A Baseus ComfortRide tartósságra lett tervezve. Az anyagok nemcsak kellemes tapintásúak, hanem ellenállnak a mindennapi használatnak is. Nem kell aggódnod a gyors kopás miatt - ez a párna hosszú ideig megőrzi tulajdonságait, megbízható támogatást nyújtva minden úton.

Univerzális alkalmazás Hagyd, hogy a Baseus ComfortRide ne csak az autós utazás során kísérjen el. Sokoldalúságának köszönhetően ez a párna tökéletes az irodában is, amikor hosszú időt töltesz az asztalnál, valamint otthoni relaxációhoz is, egy intenzív nap után. Ismerd meg, mennyi előnyt nyújthat ez a sokoldalú deréktámasz párna.

Fedezd fel a kényelem új dimenzióját a Baseus ComfortRide párnával Fektess be a jól-létedbe utazás közben. A Baseus ComfortRide nem csupán egy párna, hanem a kényelem, elegancia és támogatás választása deréktájékra. Ne várj tovább - fedezd fel a kényelem új dimenzióját még ma!

Vásárold meg még ma! Ismerd meg, mennyi előnyt nyújthat a Baseus ComfortRide. Rendelje meg most és tapasztald meg az utazási élményt teljesen új módon. Kényelem, stílus és támogatás - mindezt egy termékben, készen arra, hogy minden utadon elkísérjen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett