Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172635473 Márka: Baseus

Baseus Brilliance Series billentyűzetes fliptok iPad 10.9'' 2022 (10. generáció) + USB-C kábel - fekete


Cikkszám: P40112602111-02 | EAN/Vonalkód: 6932172635473 | Márka: Baseus

Baseus Brilliance Series billentyűzetes fliptok iPad 10.9'' 2022 (10. generáció) + USB-C kábel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Brilliance Series billentyűzetes fliptok iPad 10.9'' 2022 (10. generáció) - fekete Fedezze fel az egyedülálló eleganciát és funkcionalitást egyben - a Baseus Brilliance billentyűzetes fliptok iPadekhez készült. Tartós, PU bőrből készült, matt felületével és kivételes használati kényelemmel hívja fel magára a figyelmet. A mágneses rögzítés stabil támasztékot biztosít, és az akkumulátor, valamint a vezeték nélküli kapcsolat állapotjelző mindig tájékoztat az eszköz állapotáról. Töltse a tokot az USB-C porton keresztül, és élvezze a megszakítás nélküli használatot akár 150 órán keresztül! A legfontosabb előnyök a Baseus Brilliance billentyűzetes fliptok esetén:
- Kényelem és stílus a keze ügyében. Az elegáns PU bőr borítás és a tartós kivitelezés könnyűvé, kényelmessé és stílusossá teszi a tokot.
- Vezeték nélküli kényelem hosszú élettartamú akkumulátorral. Akár 150 óra használatot biztosít, és könnyen tölthető az USB-C portnak köszönhetően.
- Intelligens energiatakarékos funkciókkal rendelkezik. Az automatikus alvó mód 20 perc inaktivitás után bekapcsol - az eszköz felébresztéséhez egyszerűen nyomjon meg egy gombot.
- Biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot. A fejlett Bluetooth 5.3 vezeték nélküli technológia stabil és gyors kapcsolatot garantál akár 10 méter távolságban is.
- Védi a iPadját. Az alumínium keret puha PU bélésével védi és stabilizálja az eszközt.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Brilliance Series mágneses billentyűzetes fliptok
- Bluetooth hatótáv: akár 10 m
- Kompatibilis tablet modellek: iPad 10.9'' 2022 (10. generáció)
- Töltőport: USB-C
- Töltési idő: 2 óra
- Akkumulátor kapacitás: 300 mAh
- Működési idő: akár 150 óra
- Anyag: PU bőr, műanyag
- A csomag tartalma: Baseus Simple Series kábel USB-C csatlakozóval

Mágneses rögzítés Erős mágnesek biztosítják az iPad stabil és biztonságos rögzítését, kizárva az eszköz véletlen kicsúszásának kockázatát. A mélyebb mágneses tartónak köszönhetően a tok még nagyobb stabilitást és támasztékot nyújt a használat során. Magas minőségű anyagok A matt felület, kiváló minőségű PU bőrből készült, nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz, de kellemes tapintású és ellenáll a foltoknak is. Tartós alumínium keret növeli az ellenállást a mindennapi ütésekkel és esésekkel szemben. Vezeték nélküli teljesítmény A modern Bluetooth 5.3 chip gyors és zökkenőmentes kapcsolatot garantál késlekedés nélkül, még 10 méter távolságban is. Az intuitív jelzők tájékoztatnak az akkumulátor és a kapcsolat állapotáról, teljes kontrollt biztosítva az eszköz felett. Energiatakarékosság Az automatikus alvó mód 20 perc inaktivitás után bekapcsol, egy gombnyomással életre kelti a billentyűzetet. Ez a funkció energiamegtakarítást és hosszú akkumulátor élettartamot biztosít. Kompakt és könnyű A tok 5,8 mm vastagsága és mindössze 367 g súlya rendkívül hordozhatóvá és kényelmessé teszi a szállítást. Tökéletes megoldás azok számára, akik mobilitást és eleganciát értékelnek anélkül, hogy kompromisszumot kötnének.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett