Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172624118 Márka: Baseus

Baseus 4 az 1-ben HUB adapter USB-C - 4xUSB 3.0 (sötétszürke)


Cikkszám: WKJZ010513 | EAN/Vonalkód: 6932172624118 | Márka: Baseus

Baseus 4 az 1-ben HUB adapter USB-C - 4xUSB 3.0 (sötétszürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus 4 az 1-ben HUB adapter USB-C - 4xUSB 3.0 (sötétszürke)

Bővítse lehetőségeit a Baseus 4 az 1-ben adapterével! Az eszköz 4 USB 3.0 porttal rendelkezik, amelyekkel akár 500 MB/s sebességgel is átvihet fájlokat. Támogatja az OTG funkciót, valamint biztosítja a biztonságos használatot. Széles körű kompatibilitásával is kitűnik, stílusos és modern dizájnja pedig mindenkit el fog gyönyörködtetni.

Fájlok átvitele pillanatok alatt

Többé nem kell a végtelenségig várnia a fájlok átvitelére! Az USB 3.0 portok segítségével akár 500 MB/s sebességgel is átviheti a fájlokat. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyméretű fájlokat, fényképeket, videókat vagy zeneszámokat néhány másodperc alatt átvihesse az eszközök között.

Még több lehetőség

A hub minden helyzetben tökéletes lesz - akár otthon, akár a munkahelyen, akár útközben. Az okostelefonja támogatja az OTG-t? Csatlakoztassa hozzá a hordozható meghajtót, és kényelmesen átviheti a szükséges fájlokat vagy fényképeket okostelefonjára. Vagy talán szeretné megkönnyíteni a munkát a táblagépén? Csak csatlakoztasson billentyűzetet és egeret, hogy növelje munkája kényelmét és hatékonyságát.

Plug & Play

A készülék Plug & Play funkcióval van felszerelve. Mit jelent ez? Lehetővé teszi, hogy egyszerűen, további szoftverek telepítése nélkül csatlakoztassa hardverét - csak csatlakoztassa a beépített kábelt a számítógép megfelelő csatlakozójához.

Átgondolt tervezés

A készülék kis mérete és súlya miatt bárhová magával viheti. A könnyű szállítás és tárolás érdekében egy praktikus tokot is mellékeltünk hozzá. A fényjelző tájékoztat a működési állapotról, a szilikonelemek pedig megakadályozzák, hogy a hub csúszkáljon a sima felületeken. Tartós és kopásálló anyagból készült, amely tökéletesen elvezeti a hőt az adapter belsejéből. Szintén figyelemre méltó a modern és stílusos kialakítása.

Tartalmazza

- 4 az 1-ben adapter
- védőtok

Gyártó: Baseus

Modell: WKJZ010513

Szín: Sötétszürke

Anyag: Edzett üveg + alumínium ötvözet + PC + ABS

Kábel hossza: 140 mm

Portok: USB 3.0 x4

USB 3.0 átviteli sebesség: 500 MB/s (Max.)

Kimenet: 5V / 0,9A

Kompatibilitás: Windows, Apple OS, Linux, Vista

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett