Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973888261365 Márka: Azdome

Azdome M17Pro autós kamera


Cikkszám: M17Pro | EAN/Vonalkód: 6973888261365 | Márka: Azdome

Azdome M17Pro autós kamera


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Azdome M17Pro videórögzítő
Megbízható videórögzítőt keres az autójához? Válassza az Azdome M17Pro-t! Ez a csúcskategóriás kamera 1296p felbontásban képes rögzíteni, és nappal és éjszaka egyaránt remek képminőséget biztosít. Beépített G-Sensorral is rendelkezik, és támogatja a ciklikus felvételt. Az AZDOME dedikált alkalmazással is működik, amellyel kényelmesen módosíthatja a beállításokat, ellenőrizheti a rögzített felvételeket és még sok mást.

Vezetési segítségnyújtás
Élvezze az utazást még kényelmesebben. Az M17Pro fejlett ADAS vezetési segítséget nyújt, amely figyelmezteti a jármű előtti potenciális ütközésekre, és ellenőrzi, hogy tartja-e a sávhatárokat. Ez minden utazást kényelmesebbé és biztonságosabbá tesz!

Próbálja ki az AZDOME alkalmazást
A videórögzítő Wi-Fi-n keresztül csatlakozik az okostelefonjához, és a dedikált AZDOME alkalmazással könnyen használhatóvá válik. Töltse le telefonjára és férjen hozzá további funkciókhoz! Segítségével például kényelmesen állíthatja be a beállításokat, nézheti meg a rögzített videókat, és megoszthatja azokat barátaival.

Magas képminőség
Legyen biztos benne, hogy a vezetési felvételek tiszták és részletesek. Az M17Pro videórögzítő támogatja a 1296p nagy felbontást, így könnyedén rögzíthet minden fontos részletet. Ráadásul a kamera még alacsony fényviszonyok között és éjszaka is jól teljesít. Most könnyedén felkészülhet minden helyzetre!

Ciklikus felvétel és G-Szenzor
Elfogyott a hely a memóriakártyáján? Ne aggódjon - a ciklikus felvétel funkcióval a videórögzítő egyszerűen felülírja a legrégebbi felvételeket, és szakadatlanul folytatja a rögzítést. A készülék további előnye a beépített G-Szenzor, amely pontosan érzékeli a jármű hirtelen mozgásait. Ennek köszönhetően automatikusan rögzítheti az események, például ütközések és más összeütközések felvételeit. Így könnyedén megszerezheti a szükséges bizonyítékokat!

Biztonság éjjel-nappal
Hagyja autóját a parkolóban anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonsága miatt. Az M17Pro támogatja a 24 órás parkolási monitorozást - 1 képkocka per másodperces sebességgel képes rögzíteni a videót, és automatikusan menti az ütközések rövid klipjeit. Ez azt jelenti, hogy ha bármi történik, azt felveszi, így több lehetősége lesz jogainak érvényesítésére! Megjegyzés: ez a funkció további kábelezési készletet igényel (külön megvásárolható).

Gyártó: Azdome
Modell: M17Pro
Érzékelő: GC2053
Képernyő mérete: 3 hüvelyk
Képernyő típusa: IPS
Blende: 1,8
Látószög: 150°
Felbontás: 2304x1296p / 30FPS; 1920x1080p / 30FPS;
Kódekszek: H.264
Videó formátum: MP4
Fotó formátum: JPG
Mikrofon/hangszóró: 2415 (1,5 W)
Töltés: Micro USB 5 V / 2 A
Wi-Fi: Igen
Parkolás közbeni monitorozás: Igen, 24 órás, 1FPS (kiegészítő kábelezési készlettel)
Támogatott SD memóriakártyák: Kapacitás akár 64 GB, minimum Class 10
G-Szenzor: Igen
Ciklikus felvétel: Igen
Üzemelő feszültség: 5 V / 2 A
Akkumulátor kapacitása: 250 mAh
Tárolási hőmérséklet: -30°C-tól 70°C-ig
Működési hőmérséklet: -20°C-tól 60°C-ig
Alkalmazás: AZDOME

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett