Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360094 Márka: AVATTO

Avatto ZWT100 Okostermosztát tok, 3A, Zigbee, Tuya


Cikkszám: ZWT100-BH-3A | EAN/Vonalkód: 6976037360094 | Márka: AVATTO

Avatto ZWT100 Okostermosztát tok, 3A, Zigbee, Tuya


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto ZWT100 3A Zigbee Tuya okos DHW kazán termosztát.
Az Avatto ZWT100 okostermosztát DHW kazánokat üzemeltet, és közvetlenül be- vagy kikapcsolhatja a kazánok áramellátását a térfűtéshez szükséges meleg víz biztosításához. Beépített Zigbee modullal rendelkezik, és kompatibilis a Tuya, Smart Life, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alice stb. rendszerekkel.

Üzemeltetés programozása
A Tuya vagy a Smart Life alkalmazásból programozhatja a termosztát működését. A készülék támogatja a különböző hőmérsékleti beállításokat 5+2 / 6+1 / 7 napos időszakokra, napi 6 időmóddal. Használhat manuális és automatikus üzemmódokat is.

Kényelmes vezérlés
Az Avatto ZWT100 okostermosztátot három különböző módon vezérelheti. A termék a Tuya és a Smart Life alkalmazásokkal működik, amelyeket letölthet okostelefonjára vagy táblagépére. Ez lehetővé teszi, hogy bárhonnan szabályozza a termék működését. Ezenkívül hangparancsokkal is irányíthatja a termosztátot – a ZWT100 kompatibilis az Amazon Alexával, a Google Home-mal, a Yandex Alicével stb. A termék érintőképernyőjét is használhatja.

Hozzáférés a legfontosabb információkhoz
Az Avatto ZWT100 másik előnye az LCD kijelző. Ezen megismerheti a beállított üzemmódot, a hálózati kapcsolatot, a beállított hőmérsékletet vagy az aktivált biztonsági zárat. Ezenkívül a termosztát megjeleníti az aktuális időt is. Az LCD képernyő fényerejét is beállíthatja, vagy teljesen kikapcsolhatja. Így minden fontos információ egy pillantásnyira van!

További funkciók
Az Avatto ZWT100 okostermosztát különleges gyermekzárral van ellátva, amely megakadályozza a készülék használatát. Ez megakadályozza, hogy nem kívánt funkciót kapcsoljon be vagy ki. Ezenkívül több ZWT100-at is csoportokba rendezhet, hogy még nagyobb ellenőrzést biztosítson. Megadhatja a készülékhez való hozzáférést más háztartási tagoknak is, hogy mindannyian vezérelhessék azt.

A csomag tartalma:
- termosztát
- felhasználói kézikönyv
- csavarok x2

Gyártó: Avatto
Modell: ZWT100-BH-3A
Feszültség: AC 95-220V 50/60Hz
Maximális terhelés: 3A
Kijelző: LCD
Pontosság: 1°C
Hőmérsékleti tartomány: 5°C - 60°C
Működési hőmérséklet: -5°C - 50°C
Kijelzett hőmérsékleti tartomány: 0°C - 51°C
Energiafogyasztás:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett