Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361114 Márka: AVATTO

Avatto WT410-16A-W okos termosztát elektromos fűtéshez 16A WiFi


Cikkszám: WT410-16A-W | EAN/Vonalkód: 6976037361114 | Márka: AVATTO

Avatto WT410-16A-W okos termosztát elektromos fűtéshez 16A WiFi


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto WT410-16A-W okos termosztát elektromos fűtéshez 16A WiFi

Kezeljük a hőmérsékletet otthonunkban modern módon. Az Avatto WT410-16A-W okos termosztát elektromos fűtés szabályozására készült, legfeljebb 16A terhelés mellett. A Wi-Fi csatlakozással távolról is vezérelhetjük a hőmérsékletet egy alkalmazáson keresztül. A termék népszerű hangasszisztensekkel is működik, lehetővé téve ütemtervek létrehozását és más okoseszközökkel való integrációt. Válasszon innovatív megoldásokat és takarítson meg villanyszámlán, miközben kényelmet és meleget élvez!

Teremtsen tökéletes feltételeket
Az Avatto termosztát fejlett heti programozási lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a hétköznapi napokon 6, a hétvégén pedig 2 időszak számára különböző hőmérsékleteket állítson be. Ideális megoldás családok számára, akik a hőmérsékletet aktuális igényeikhez szeretnék igazítani. Az állítható fényerősségű HD LED képernyő további kényelmet nyújt, különösen éjszaka, amikor az alvást zavarhatja a fény. Lehetőség van a világítás teljes kikapcsolására is.

Precizitás a kényelemért és megtakarításért
Az Avatto termosztát beállításainak magas pontossága, akár 0,5°C pontossággal, biztosítja a tökéletes hőmérsékletet otthonában, ami kényelmet és energiatakarékosságot eredményez. Az eszköz a szobahőmérsékletet 0,1°C pontossággal mutatja. Hysteresis funkciót is kínál, amely lehetővé teszi a hőmérséklettartomány 0,5°C-tól 10°C-ig történő vezérlését.

Egyszerű üzemmódváltás
A termosztát 4 üzemmódot támogat, beleértve a Kézi, Programozás, Ideiglenes Programozás és Távozás módokat, amelyekkel hatékonyan igazíthatja a hőmérsékletet a változó igényekhez, különösen vészhelyzetekben, például váratlan vendégek érkezésekor.

Vezérlés bárhonnan
A Smart Life és Tuya Smart alkalmazásokkal való kompatibilitás révén az Avatto termosztát lehetővé teszi, hogy bárhonnan vezérelje otthona hőmérsékletét, ami különösen értékes a sokat távol lévő, elfoglalt egyének számára. Lehetőség van az eszköz hangutasításokkal történő vezérlésére is. A termék kompatibilis az Amazon Alexa, Google Home és Yandex Alice rendszerekkel, így otthon kényelmesen ülve is beállíthatja a hőmérsékletet. Inkább hagyományosabb megoldásokat részesít előnyben? Használja az érintőpanelt!

Tökéletes választás családoknak
A termosztát megosztási funkciójának köszönhetően a háztartás több tagja is kezelheti azt, így az egész család közösen gondoskodhat a kényelmes otthonról. Ezenkívül a gyerekzár kiküszöböli a beállítások véletlen megváltoztatásának kockázatát - nem kell aggódnia, hogy a kicsi nem kívánt módosításokat végez az eszköz működésében!

Okos otthon létrehozása
Csatlakoztassa a termosztátot más okoseszközökhöz, hogy jeleneteket hozzon létre különböző helyzetekre - például hazaérkezéskor vagy lefekvéskor. Továbbá, lehetőség van termosztátok csoportos vezérlésére különböző szobákban, ami extra kényelmet nyújt.

A csomag tartalma:
- Avatto WT410-16A-W okos termosztát
- Csavarok x2
- Külső érzékelő (3m)
- Használati útmutató

Gyártó: Avatto
Modell: WT410-16A-W
Alkalmazás: Smart Life/Tuya Smart
Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, stb.
Hőmérséklet-érzékelő: NTC
Hőmérséklet-mérési pontosság: ±1 ℃
Kijelző képernyő: LED
Üzemi hőmérséklet: -5°C-tól 50°C-ig
Önfogyasztás:
```

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett