Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360926 Márka: AVATTO

Avatto TRV16 Zigbee Okos termosztátfej Tuya


Cikkszám: TRV16 zigbee | EAN/Vonalkód: 6976037360926 | Márka: AVATTO

Avatto TRV16 Zigbee Okos termosztátfej Tuya


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto TRV16 Zigbee Tuya okos termosztatikus fej

Szeretné, hogy otthonában mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon? Olyan okos eszközt keres, amely ebben segít? Az Avatto okos termosztatikus fej tökéletes választás lesz! Kompakt méretének köszönhetően, valamint sok hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát. Ezenkívül egy dedikált alkalmazás segítségével bárhonnan és bármikor kezelheti. Nézze meg, mit kínálhat Önnek az Avatto!

Átgondolt dizájn
Az Avatto okos termosztatikus fejét átgondolt dizájnja különbözteti meg. Méretei mindössze 51.5 × 77 mm, ami nagyon kompakt, és bármilyen belső térben elhelyezhető. Szerkezete optimalizált a nagy teljesítményű motor befogadására. Ezenkívül 2 AA elemmel működik, így nem kell aggódnia azok vásárlása és cseréje miatt. Különböző adaptereket is tartalmaz, amely alkalmassá teszi az Avatto eszközt különböző fűtőtestekhez.

Egyszerű vezérlés
Az Avatto okos termosztatikus fej egyszerű vezérlést is jelent. Csak töltse le a Smart Life vagy Tuya alkalmazást a telefonjára, és bárhonnan és bármikor ellenőrizheti az eszközt. Ezenkívül, ha csatlakoztat egy okos átjáróhoz (külön megvásárolható), hangvezérlést is kap olyan asszisztensekkel, mint az Amazon Alexa és a Google Home. Az alkalmazás lehetővé teszi heti ütemtervek programozását. Ezáltal megtervezheti, hogy 7 nap során 6 különböző időpontban mi legyen a hőmérséklet. A hőmérséklet történetét is rögzíti és görbeként jeleníti meg. Továbbá megoszthatja az irányítást a családjával.

Biztonságos használat
Az Avatto eszköz választásával nem kell aggódnia az Ön és családja biztonsága miatt. Az alkalmazásban található egy zár funkció, hogy gyermeke ne tudja irányítani a fejet, így biztos lehet benne, hogy megfelelően védve vannak. Ezen felül az okos fej alapértelmezés szerint programozott meghatározott hőmérsékleten és időpontban be- és kikapcsol a csövek lefagyásának és meszesedésének elkerülése érdekében a napi használat során.

További funkciók
Az Avatto okos termosztatikus fej számos funkcióval rendelkezik, hogy még kényelmesebbé tegye használatát. Hőmérséklet-kalibrációs funkciójának köszönhetően pontosan észleli és megjeleníti a hőmérsékletet, így mindig tudja, hány fok van a szobában. Nyitott ablak érzékelővel is fel van szerelve. Amikor a szoba hőmérséklete 4 perc alatt 6 fokkal csökken, az eszköz lezárja a szelepet, amely a fűtés leállítását eredményezi. Újra bekapcsol 48 perc múlva, amikor a szoba hőmérséklete 3 fokkal emelkedik. Ez manuálisan is elvégezhető.

Több lehetőség
Az Avatto eszköz összekapcsolási funkcióval is rendelkezik. Mit jelent ez? Különféle okos automatizálások létrehozását teszi lehetővé jelenetek futtatásához. Ezen kívül csoportos vezérlési funkció is rendelkezésre áll. Egyszerre több, különböző szobákban található készüléket is vezérelhet. Fedezze fel, milyen felhasználói kényelmet nyújt az Avatto!

Tartozékok:

- okos termosztatikus fej
- 6 x adapter
- használati útmutató

Gyártó: Avatto

Modell: TRV16 zigbee

Méretek: 51.5 × 77 mm

Elem: 2 × 1.5 V AA

Hőmérséklet érzékelő: NTC

Működési hőmérséklet: -10°C - 40°C

Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home

Vezeték nélküli működési protokoll: Zigbee 3.0

Zigbee szabvány: IEEE802.15.4

Frekvencia: 2.4 GHz

Hőmérséklet tűréshatár: ±1°C

Menetméret: M301.5mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett