Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360001 Márka: AVATTO

Avatto TRV06 Okos termosztátfej, Zigbee 3.0, TUYA


Cikkszám: TRV06 | EAN/Vonalkód: 6976037360001 | Márka: AVATTO

Avatto TRV06 Okos termosztátfej, Zigbee 3.0, TUYA


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tedd kellemesen meleggé az otthonodat. Az Avatto TRV06 okos termosztátfej lehetőséget biztosít arra, hogy távolról, szinte bárhonnan a világon irányítsd a Tuya alkalmazás segítségével, valamint működési ütemterveket hozz létre. A Hub (nem része a csomagnak) lehetővé teszi a termosztátfej összes funkciójának használatát. Emellett együttműködik intelligens hangszolgáltatókkal is. Számos praktikus funkciót tartalmaz, többek között nyitott ablak érzékelést, vízkőtelenítés és fagyásvédelem. Egy LED kijelzővel is rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz.

Vízkőtelenítés funkció
Bízhatsz benne, hogy a fűtésed teljes mértékben működőképes. A TRV06 fej kéthetente egyszer teljesen kinyitja a szelepet körülbelül 30 másodpercig. Ez a megoldás megakadályozza a nagy mennyiségű vízkő kialakulását. A kijelzőn "Ad" felirat fog megjelenni, és 30 másodperc múlva a fűtőtest visszatér az előző működési állapotához.

Intelligens nyitott ablak érzékelés
A magas fűtési számlák a múlté. A készülék rendelkezik nyitott ablak funkcióval. Mit jelent ez? Amikor a termosztátfej észleli, hogy a szobahőmérséklet 4 percen belül több mint 6°C-kal csökken, azonnal kikapcsolja a fűtést. Ez a megoldás pénzt fog megtakarítani! A funkció kikapcsol, ha 3°C hőmérséklet-emelkedést érzékel vagy automatikusan 48 perc elteltével. Manuálisan is kikapcsolható.

Még több lehetőség
A TRV06 Anti-Freezing funkcióval rendelkezik, amely hatékonyan védi a rendszert a fagytól. Amikor a fűtés ki van kapcsolva és a szobahőmérséklet 5°C alá csökken, a készülék automatikusan bekapcsolja a fűtést. Ezen kívül az intelligens szelep megjegyzi az utoljára beállított paramétereket - ez különösen hasznos áramkimaradás esetén. Gyermekvédelem is elérhető, és lehetőség van több termosztát irányítására különböző helyiségekben.

Kényelmes távoli működés
Minden fontos információ a kezed ügyében! Töltsd le a Tuya Smart alkalmazást az okostelefonodra vagy tabletedre, és kényelmesen kezeld a TRV06 szelepet bárhonnan. Amint csatlakoztatod a készüléket egy hubhoz (nem része a csomagnak), intelligens hangszolgáltatókkal is irányíthatod, beleértve a Smart Things, Google Assistant vagy Amazon Alexa - egy egyszerű hangparancs elegendő a szobahőmérséklet beállításához! Lehetőség van a készülék másokkal való megosztására is, így közösen lehet intelligens otthont létrehozni.

Igazítsd a működését az ütemtervedhez
Mostantól könnyedén alkalmazkodhat a fűtés az életstílusodhoz. A készülék lehetővé teszi heti működési ütemtervek létrehozását az alkalmazáson keresztül. Ennek köszönhetően könnyedén beállíthatod minden helyiség hőmérsékletét az igényeid szerint. Már nem kell aggódnod, hogy reggel egy hideg szobában ébredsz fel!

Figyelemmel a részletekre
Az Avatto termosztátfej egy könnyen olvasható LED kijelzővel van felszerelve, amely hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz a működési állapotáról. Erről megtudhatod a fűtés állapotát, a beállított hőmérsékletet vagy a kiválasztott módot. Értesítést küld az alacsony akkumulátorszinttel kapcsolatban is.

A csomag tartalma:
- okos termosztátfej
- Danfoss RA adapter
- Danfoss RAV adapter
- Danfoss RAVL adapter
- használati utasítás

Gyártó: Avatto
Modell: TRV06
Szín: Fehér
Méretek: 118 x 124 x 33 mm
Anyag: ABS, edzett üveg
Rendszerkövetelmények: iOS 8.0 (és későbbi) / Android 4.0 (és későbbi)
Hangszolgáltatók: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, Smart Things stb.
Alkalmazás: Smart Life / Tuya Smart
Vezeték nélküli kapcsolat: 2,4 GHz / 2,4 GHz és 5 GHz
Vezeték nélküli kommunikációs protokoll: Zigbee 3.0
Áramellátás: 2x AA 1,5V elem (nem tartozék)
Hőmérséklet érzékelő: NTC
Hőmérséklet tartomány: 5°C~60°C
Hőmérséklet pontosság: ±1°C
Bemeneti feszültség: AC 110~240V, 50/60 Hz
Névleges áram: 10A
Névleges teljesítmény: 800W
Készenléti fogyasztás: 0.45W/0.1mA
Működési hőmérséklet: -10°C~40°C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett