Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361558 Márka: AVATTO

Avatto SVD01 okos csengő


Cikkszám: SVD01 | EAN/Vonalkód: 6976037361558 | Márka: AVATTO

Avatto SVD01 okos csengő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto SVD01 okos csengő kamerája kristálytiszta 1080P Full HD videót biztosít 150°-os látószögben, így mindig tudni fogja, mi történik az ajtaja előtt. Az eszköz éjszakai látás funkcióval és mozgásérzékelővel rendelkezik. Egy erős, újratölthető akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, és a Család Megosztás funkció lehetővé teszi, hogy otthoni biztonságát együtt kezelje. A mobilalkalmazásból vagy hangutasításokkal történő működtetés extra kényelmet nyújt.

Kiváló minőségű videó és kétirányú audio
Az Avatto SVD01 csengő kamerával van felszerelve, amely széles látószöget (150°) és 1080P Full HD videót biztosít. Az eszköz rendelkezik mikrofonnal és hangszóróval is, így nem csak látni fogja, amikor látogatók közelítenek otthonához, hanem video hívásokon keresztül is kommunikálhat velük.

Videó visszajátszási és tárolási funkció
A TF kártyahely 8-tól 64GB kapacitású kártyák támogatásával lehetővé teszi a helyi, körkörös felvételt. Bárhol visszajátszhatja a rögzített videót, és élvezheti a felhőtárhely előnyeit is.

Kényelmes használat és Család Megosztás funkció
Értesítéseket kaphat, videó hívásokat folytathat vendégeivel, és távolról ellenőrizheti ajtaját a Smart Life & Tuya Smart alkalmazásból, amelyet letölthet telefonjára vagy táblagépére. Mostantól teljes kontrollt szerezhet otthona biztonsága felett, bárhol is van! Kapcsolhatja csengőjét az Amazon Echo Show vagy Google Home Hub rendszerekhez is, hogy hangutasításokkal irányítsa. Plusz, a megosztás funkcióval más családtagok is kezelhetik a csengő működését. Tegyen egy lépést az okos otthon felé szeretteivel együtt!

Éjszakai látás és precíz szenzorok
Az Avatto SVD01 4 érzékeny infravörös LED-del, fényérzékelővel és mozgásérzékelővel van felszerelve. Az automatikus nappali/éjszakai üzemmód váltás és a mozgásérzékelési képesség 24/7 védelmet biztosít otthona számára. Mostantól tudni fog minden gyanús tevékenységről, ami az ajtaja előtt történik – behatolás esetén értesítést fog kapni telefonjára.

Erős akkumulátor és alacsony energiafogyasztás
A 4400 mAh lítium akkumulátor körülbelül egy hónap alvó üzemmód működést biztosít (napi 10 ébredés, 15 másodperces időtartammal). A powerbankról és mikro-USB portról történő töltési lehetőség növeli a kényelmet.

Gyártó: Avatto
Modell: SVD01
Felbontás: 1080P Full HD
Látószög: 150°
Akkumulátor típusa: lítium
Akkumulátor kapacitása: 4400 mAh
Működési idő alvó üzemmódban: Kb. egy hónap (napi 10 ébredés, 15 másodperces időtartammal)
TF kártyahely: Igen, 8-tól 64GB kapacitású kártyákat támogat
Kompatibilitás: Amazon Echo Show, Google Home Hub
Alkalmazások: Smart Life, Tuya Smart
Méretek: 20 x 18 x 5 cm
Súly: 0.33 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett