Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361459 Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-B90 90mm digitális zárbetét, fekete


Cikkszám: SDL-S1-B90 | EAN/Vonalkód: 6976037361459 | Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-B90 90mm digitális zárbetét, fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

52200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto SDL-S1-B90 digitális zárbetét (90 mm, fekete).

Biztosítsd magad és szeretteid biztonságát. Az Avatto SDL-S1-B90 digitális zárbetét lehetővé teszi az ajtó különböző módokon történő nyitását, beleértve az ujjlenyomatot, IC kártyát, a Tuya mobilalkalmazást vagy hagyományos kulcsot. A zárbetét telepítése zökkenőmentes és egyszerű, a távoli hozzáféréskezelés pedig kényelmet és nyugalmat biztosít a mindennapokban.

Különböző ajtónyitási módok
Az SDL-S1-B90 zár négy különböző módot kínál az ajtó nyitására. Az ujjlenyomat gyors és biztonságos felhasználó-azonosítást tesz lehetővé, míg az IC kártya egyszerű használatot kínál, ami gyerekek és idősek számára is megfelelő. A Tuya alkalmazás távoli hozzáférés-vezérlést kínál, míg a hagyományos kulcs vészhelyzeti opció.

Egyszerű telepítés
Az Avatto SDL-S1-B90 zárbetét telepítése hexkulcs használatával mindössze 10 percet vesz igénybe, és nem igényli az ajtó és az ajtókeret szerkezetének megváltoztatását. Állítható hossza révén a zár a piacon kapható ajtók 99%-ához illeszkedik, így ideális helyettesítője lehet a hagyományos záraknak.

Távoli vezérlés
A Tuya alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan a világon távvezérléssel kezelhesd az otthonod hozzáférését. Az alkalmazás olyan funkciókat kínál, mint a Családkezelés, a hozzáférés-vezérlés és az ajtónyitási előzmények megtekintése, melyek teljes körű ellenőrzést biztosítanak a tulajdon biztonsága felett. Az app segítségével felhasználók adhatók hozzá és távolíthatók el, valamint nyomon követhető, ki és mikor nyitotta ki az ajtót.

Hatékonyság és energiatakarékosság
Az Avatto SDL-S1-B90 gyors ujjlenyomat-felismerési idővel rendelkezik, mindössze 0,3 másodperc. Az eszköz alacsony energiafogyasztású, így hosszú élettartamot biztosít. Működtetése CR123A alkáli elemmel történik. Alacsony akkumulátor esetén a rendszer automatikusan értesítést küld.

Kiváló minőségű kivitelezés
Az insert magas minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. Az olyan fejlett technológiák, mint a 360 fokos ujjlenyomat-olvasó, magas szintű biztonságot nyújtanak. Ezenkívül vízálló, ami tovább növeli a tartósságot és megbízhatóságot.

Gyártó: Avatto
Modell: SDL-S1-B90
Nyitási módok: Ujjlenyomat, IC kártya, Tuya alkalmazás, hagyományos kulcs
Tápellátás: CR123A (alkáli) elem
Ujjlenyomat-felismerési idő: 0,3 s
Maximális felhasználók száma: Legfeljebb 100 felhasználó
Csatlakoztathatóság: Bluetooth Low Energy (BLE)
Alacsony akkumulátor figyelmeztetés: Igen
Vízállóság: Igen
USB töltőport: Igen
Méret: 170 × 100 × 80 mm
Insert hossz: 90 mm
Súly: 0,55 kg
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett