Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361442 Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-B80 80 mm digitális zárbetét Fekete


Cikkszám: SDL-S1-B80 | EAN/Vonalkód: 6976037361442 | Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-B80 80 mm digitális zárbetét Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

51600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto SDL-S1-B80 digitális zárbetéttel (80 mm, fekete) biztosíthatod önmagad és szeretteid biztonságát. Az Avatto SDL-S1-B80 lehetővé teszi az ajtó különböző módokon történő kinyitását, beleértve az ujjlenyomatot, IC kártyát, a Tuya mobil alkalmazást vagy hagyományos kulcsot. A zárbetét telepítése gördülékeny és problémamentes, és a távoli hozzáférés kezelési lehetőség napi szinten biztosít kényelmet és nyugalmat.

Különböző ajtónyitási módok

Az SDL-S1-B80 zárbetét négy különböző ajtónyitási módot kínál. Az ujjlenyomat gyors és biztonságos felhasználó azonosítást tesz lehetővé, míg az IC kártya használata egyszerű, így gyermekek és idősek számára is ideális. A Tuya alkalmazás távoli hozzáférés ellenőrzést tesz lehetővé, míg a hagyományos kulcs vészhelyzeti megoldásként szolgálhat.

Egyszerű telepítés

Az Avatto SDL-S1-B80 zárbetét telepítése hex csavarhúzóval mindössze 10 percet vesz igénybe, és nem igényli az ajtó és ajtókeret szerkezetének módosítását. Az állítható hosszúságának köszönhetően a zárbetét a piacon kapható ajtók 99%-ába illeszkedik, így ideális helyettesítője a hagyományos zárbetéteknek.

Távoli irányítás

A Tuya alkalmazás lehetővé teszi otthonod hozzáférésének távoli kezelését a világ bármely pontjáról. Az olyan funkciók, mint a Családkezelés, hozzáférés ellenőrzés és ajtónyitási előzmények megtekintése teljes kontrollt biztosítanak ingatlanod biztonsága felett. Az app-on keresztül felhasználókat adhatsz hozzá és távolíthatsz el, valamint nyomon követheted, ki és mikor nyitotta ki az ajtót.

Hatékonyság és energiatakarékosság

Az Avatto SDL-S1-B80 gyors ujjlenyomat-felismerési idővel rendelkezik, amely mindössze 0,3 másodperc. Az eszköz kevés energiát fogyaszt, így hosszú élettartamot biztosít. Egy CR123A alkáli elemmel működik, és alacsony akkumulátorszint esetén a rendszer automatikusan értesítést küld.

Magas minőségű kivitelezés

A betét kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és ellenállást biztosítanak a sérülésekkel szemben. Az olyan fejlett technológiák, mint a 360 fokos felismerést biztosító ujjlenyomat-olvasó, magas szintű biztonságot nyújtanak. Emellett vízálló, ami tovább növeli tartósságát és megbízhatóságát.

Gyártó: Avatto

Modell: SDL-S1-B80

Kinyitási módszerek: Ujjlenyomat, IC kártya, Tuya alkalmazás, hagyományos kulcs

Tápellátás: CR123A (alkáli) elem

Ujjlenyomat felismerési idő: 0,3 s

Maximális felhasználószám: Legfeljebb 100 felhasználó

Csatlakozás: Bluetooth Low Energy (BLE)

Alacsony akkumulátor figyelmeztetés: Igen

Vízálló: Igen

USB töltőport: Igen

Méretek: 170 × 100 × 80 mm

Betét hossza: 80 mm

Súly: 0,55 kg

Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett