Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361435 Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-B70 digitális zárbetét 70 mm fekete


Cikkszám: SDL-S1-B70 | EAN/Vonalkód: 6976037361435 | Márka: AVATTO

Avatto SDL-S1-B70 digitális zárbetét 70 mm fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

50900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto SDL-S1-B70 digitális zárbetét (70 mm, fekete) gondoskodik az Ön és szerettei biztonságáról. Az eszköz többféle módot kínál az ajtó kinyitására, beleértve az ujjlenyomatot, az IC kártyát, a Tuya mobilalkalmazást vagy a hagyományos kulcsot is. A zárbetét telepítése zökkenőmentes és egyszerű, és a távoli hozzáférés kezelése kényelmet és nyugalmat biztosít a mindennapok során.

Többféle ajtónyitási módszer: Az SDL-S1-B70 zárbetét négy különböző ajtónyitási módot kínál. Az ujjlenyomat gyors és biztonságos felismerést tesz lehetővé, míg az IC kártya egyszerű használata révén alkalmas gyerekek és idősek számára is. A Tuya alkalmazás lehetővé teszi a távoli hozzáférés vezérlését, míg a hagyományos kulcs vészhelyzeti lehetőség.

Egyszerű telepítés: Az Avatto SDL-S1-B70 zárbetét telepítése egy hatlapú csavarhúzóval mindössze 10 percet vesz igénybe, és nem igényli az ajtó és az ajtókeret szerkezetének módosítását. Állítható hossza révén a zárbetét a piacon elérhető ajtók 99%-ába illeszkedik, így ideális cseréje a hagyományos zárbetéteknek.

Távoli vezérlés: A Tuya alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan a világon távolról kezelje otthona hozzáférését. Funkciói közé tartozik a család menedzsment, a hozzáférés vezérlése és az ajtónyitási előzmények megtekintése, amelyek teljes kontrollt biztosítanak az ingatlan biztonsága felett. Az alkalmazásból felhasználókat lehet hozzáadni és eltávolítani, valamint figyelemmel kísérni, hogy ki és mikor nyitotta ki az ajtót.

Hatékonyság és energiatakarékosság: Az Avatto SDL-S1-B70 gyors ujjlenyomat-felismerési idővel rendelkezik, mindössze 0,3 másodperc. Az eszköz keveset fogyaszt, így hosszú élettartamot biztosít. Egy CR123A alkáli elemmel működik. Alacsony akkumulátor esetén a rendszer automatikus értesítést küld.

Magas minőségű kivitel: A betét magas minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és sérülésállóságot biztosítanak. Az olyan fejlett technológiáknak köszönhetően, mint a 360 fokos felismeréssel rendelkező ujjlenyomat-olvasó, az eszköz magas szintű biztonságot nyújt. Emellett vízálló is, ami tovább növeli tartósságát és megbízhatóságát.

Gyártó: Avatto
Modell: SDL-S1-B70
Ajtónyitási módszerek: Ujjlenyomat, IC kártya, Tuya alkalmazás, hagyományos kulcs
Tápellátás: CR123A (alkáli) elem
Ujjlenyomat-felismerési idő: 0,3 s
Felhasználók maximális száma: Akár 100 felhasználó
Csatlakoztathatóság: Bluetooth Low Energy (BLE)
Alacsony akkumulátor riasztás: Igen
Vízálló: Igen
USB töltőport: Igen
Méretek: 170 × 100 × 80 mm
Betét hossza: 70 mm
Súly: 0.55 kg
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett