Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361473 Márka: AVATTO

Avatto SDL-A270-S digital smart lock -5572 Wi-Fi ezüst


Cikkszám: SDL-A270-S -5572 | EAN/Vonalkód: 6976037361473 | Márka: AVATTO

Avatto SDL-A270-S digital smart lock -5572 Wi-Fi ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

52600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto SDL-A270-S -5572 Wi-Fi okos digitális zár (ezüst)
Fedezze fel a biztonság új korszakát az Avatto SDL-A270-S okos digitális zárral. Ez a fejlett zár többféle nyitási módot kínál, beleértve az ujjlenyomatot, az IC kártyát, a jelszót, a mobilalkalmazást és a hagyományos kulcsot. Távoli vezérlést és hozzáférés-ellenőrzést biztosít az alkalmazásokon keresztül, lehetővé téve a hozzáférés szabályozását bárhonnan a világon. Gyors nyitás, hosszú élettartamú akkumulátor és időjárásállóság csak néhány a funkciók közül, amelyek ideálissá teszik a modern otthon vagy iroda számára. A zár 35-60 mm vastagságú ajtókhoz alkalmas.

Nyisson, ahogy Ön szeretné
A zár 5 különböző nyitási módszert kínál - legyen szó ujjlenyomatról, IC kártyáról, jelszóról, mobilalkalmazásról vagy hagyományos kulcsról. Bármelyik módszert választja, soha nem kell várakoznia a gyors nyitási időnek köszönhetően (1-1,5 másodperc).

Testre szabható hozzáférés
Hozzon létre egyedi hozzáférési kódokat különböző felhasználók számára, lehetővé téve a zár használatának és időpontjának nyomon követését - egyszeri vagy időkorlátozott jelszavakat is létrehozhat! Ez a funkció különösen hasznos kereskedelmi helyiségek, bérlakások vagy érzékeny területek biztonságának biztosítására.

Vezérlés bárhonnan
A zár Wi-Fi modullal van felszerelve, amely lehetővé teszi az ajtó hozzáférésének távoli kezelését a Tuya Smart vagy a SmartLife alkalmazáson keresztül okostelefonján. Más családtagoknak is engedélyezheti a hozzáférést a zárhoz, vagy különleges jeleneteket hozhat létre. Bárhol is van - otthon, munkahelyen vagy nyaraláson - teljes ellenőrzést gyakorol otthona biztonsága felett.

Hosszú élettartamú és megbízható áramellátás
Négy AA típusú alkáli elemmel működik, az Avatto okos zár kiváló akkumulátor-élettartamot kínál 10-12 hónapig, minimalizálva a gyakori cserék szükségességét. Mi több, elemlemerülés vagy áramkimaradás esetén gyorsan és egyszerűen újratöltheti a zárat külső áramforrás, például powerbank használatával. Ennek a megoldásnak köszönhetően a zár teljesen működőképes marad, biztosítva otthona folyamatos biztonságát még a legváratlanabb helyzetekben is.

Tartósság minden körülmények között
Az Avatto SDL-A270-S okos digitális zár IP55 tanúsítvánnyal rendelkezik, így ellenáll az esőnek, hónak és egyéb időjárási körülményeknek. Biztos lehet benne, hogy a zár teljesen működőképes és megbízható marad még szélsőséges -20°C-tól 50°C-ig terjedő hőmérsékletek és akár 95%-os páratartalom mellett is.

Gyártó: Avatto
Modell: SDL-A270-S -5572
Szín: Ezüst
Anyag: Alumínium ötvözet, ABS, edzett üveg
Ajtó vastagsága: 35-60 mm
Áramellátás: AA típusú alkáli elemek x4 / 6V
Akkumulátor élettartama: 10-12 hónap
Nyitási lehetőségek: Ujjlenyomat, IC kártya, jelszó, alkalmazás, hagyományos kulcs
Nyitási idő: 1-1,5 s
Kapcsolódás: Wi-Fi
Kompatibilis operációs rendszerek: iOS 7.0 vagy újabb, Android 4.4 vagy újabb
Alkalmazás: Tuya Smart / SmartLife
Statikus áram:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett