Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360544 Márka: AVATTO

Avatto N-WOT10-EU-W TUYA WiFi fali aljzat (fehér)


Cikkszám: N-WOT10-EU-W | EAN/Vonalkód: 6976037360544 | Márka: AVATTO

Avatto N-WOT10-EU-W TUYA WiFi fali aljzat (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hozzon létre egy okos otthont, ahol jól érzi magát. Az Avatto okos fali aljzat lehetővé teszi a hozzá csatlakoztatott eszközök távoli vezérlését - például a TUYA / Smart Life alkalmazás vagy a hangasszisztens (Amazon Alexa, Google Assistant) segítségével. Hozzon létre munkarendeket, használjon időzítőket, és ossza meg az irányítást más családtagokkal! A termék nagyon könnyen telepíthető és kompakt is.

Távirányítás:
Úton van a munkába, és nem emlékszik, hogy kikapcsolta-e a tévét? Most mindössze annyi a dolga, hogy elérje okostelefonját! Az Avatto aljzat kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, így távolról vezérelheti a hozzá csatlakoztatott eszközöket. Így bármikor be- vagy kikapcsolhatja a kiválasztott eszközöket.

Még több lehetőség az alkalmazással:
Ha szeretné, ossza meg készülékeit az alkalmazásban a többi családtagjával, hogy ők is távolról vezérelhessék azokat. Időzítőket és munkarendeket is létrehozhat, valamint összekapcsolhatja az aljzatot más okos eszközökkel otthonában, és automatizálhatja működésüket. Tegye meg, hogy a lámpa reggel 6:30-kor felkapcsoljon, amikor felkel, és a tévé és a nappali lámpái is felkapcsoljanak, amikor hazaér a munkából!

Hangutasításokkal való vezérlés:
Szabadítsa fel kezeit, és élvezze az eszközök még kényelmesebb vezérlését. Kényelmesen ül a kanapén, nincs kéznél az okostelefonja, és fel szeretné kapcsolni a lámpát? Vagy éppen főz valamit, és gyorsan el kell indítania a mikrohullámú sütőt? Semmi gond - az aljzat kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel. Most már egy egyszerű utasítással be- vagy kikapcsolhatja a kívánt készüléket!

Átgondolt kialakítás:
Az aljzat gyártásához felhasznált magas minőségű anyagok (például edzett üveg) biztosítják a tartósságot. A termék nagyon könnyen telepíthető és tisztítható. Sőt, közvetlenül a falra is rögzítheti, így kevesebb helyet foglal. Van egy speciális zár is, amely lehetővé teszi, hogy gyermekvédelemmel lássa el az aljzatot.

Márka: Avatto

Modell: N-WOT10-EU-W

Szín: Fehér

Bemeneti feszültség: 100-240 V, 50/60 Hz AC

Max. terhelés: 16 A 240 V AC

Maximális teljesítmény: 3500 W

Földelés: Standard

Wi-Fi szabvány: 2.4 GHz Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n

Üzemelési energiafogyasztás: \< 1,2 W

Készenléti mód energiafogyasztása: \< 0,6 W

Élettartam: Kb. 100,000 használat

Anyag: Edzett üveg + PC

Méretek: 86 x 86 x 45 mm

Működési hőmérséklet: -20°C-tól 70°C-ig

Támogatott rendszerek: iOS, Android

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett