Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360537 Márka: AVATTO

Avatto N-CS10-B TUYA WiFi redőny vezérlőkapcsoló (fekete)


Cikkszám: N-CS10-B | EAN/Vonalkód: 6976037360537 | Márka: AVATTO

Avatto N-CS10-B TUYA WiFi redőny vezérlőkapcsoló (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto okoskapcsolója nem csak otthon, hanem például irodában, étteremben vagy hotelben is hasznos lehet. Lehetővé teszi a redőnyök kényelmes vezérlését, továbbá távolról is irányítható a TUYA / Smart Life alkalmazás segítségével. Ezen kívül a készülék kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Asszisztens hangalapú asszisztensekkel. Állíts be munkarendeket és hozd létre az okos jeleneteket - a lehetőségek valóban hatalmasak. A kapcsoló támogatja a Wi-Fi-n keresztüli kapcsolódást és stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik.

Távirányítás az alkalmazással
Vezéreld redőnyeidet az okostelefonoddal. A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, amely rengeteg érdekes funkciót kínál. Mostantól néhány kattintással távolról is kinyithatod vagy bezárhatod az ablakaidat! A készülékeket csoportosan is vezérelheted vagy megoszthatod más családtagokkal, hogy ők is távolról működtethessék azokat.

Még több lehetőség
Igazítsd otthonod redőnyeinek működését életstílusodhoz. Az alkalmazás lehetővé teszi az időzítők és a működési ütemtervek létrehozását, így a redőnyök automatikusan kinyílhatnak reggel, amikor felébredsz, és bezáródhatnak este, miután lement a nap. Ezenkívül lehetőséged van a kapcsolót más eszközökkel, például érzékelőkkel párosítani. Állítsd be úgy, hogy például a redőnyök kinyíljanak, amikor belépsz a szobába!

Kompatibilitás hangalapú asszisztensekkel
Kényelmes ágyban fekszel és rögtön aludni szeretnél menni, de még be kell zárnod az ablakokat? Nincs kéznél az okostelefonod? Ne aggódj - nem kell felkelned vagy az okostelefonodért nyúlnod! A kapcsoló kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával, így egyszerű hangparancsokkal vezérelheted. Néhány szóval gyorsan el- vagy felhúzhatod a redőnyt anélkül, hogy elmozdulnál a helyedről!

Modern dizájn
Az Avatto kapcsoló tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen dekorációhoz. Modern, stílusos megjelenéssel és egyszerű kivitelezéssel rendelkezik, így nem lesz gondod a tisztításával. A készülék telepítése is nagyon egyszerű. Ráadásul a kapcsoló kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszabb használat után sem fakulnak vagy deformálódnak. Érdemes megemlíteni a puha háttérvilágítást (ami kikapcsolható) és az elegáns, karcálló üvegpanelt is.

Márka: Avatto

Modell: N-CS10-B

Szín: Fekete

Frekvencia: 2.412-2.484 GHz

IEEE vezeték nélküli szabvány: 802.11 b/g/n

Névleges teljesítmény: 600 W

Névleges áram: 10 A

Bemeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz

Kimeneti feszültség: AC 85-265 V, 50/60 Hz

Teljesítményfelvétel: ≤ 0,45 W

Anyag: ABS

Panel anyaga: Edzett üveg

Méretek:
Külső: 80 x 80 x (10.2 + 32) mm
Belső: 50 x 50 x (10.2 + 32) mm

Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 és későbbi verziók

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett