Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360445 Márka: AVATTO

Avatto LZTS02-EU-B2 2 utas fénykapcsoló ZigBee (fekete)


Cikkszám: LZTS02-EU-B2 | EAN/Vonalkód: 6976037360445 | Márka: AVATTO

Avatto LZTS02-EU-B2 2 utas fénykapcsoló ZigBee (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Avatto ZTS02-EU-B2 érintőkapcsoló tökéletes választás az okos otthonod számára. Lehetővé teszi a fény kényelmes ki- és bekapcsolását, és a TUYA / Smart Life alkalmazással való kompatibilitásának köszönhetően távolról is vezérelheted a világítást. Az eszközt Amazon Alexa és Google Assistant hangasszisztensekkel is vezérelheted. A kapcsoló emellett kiemelkedik vízállóságával és elegáns, minimalista dizájnjával. A termék két gombbal rendelkezik, és támogatja a ZigBee 3.0 kommunikációs protokollt - a megfelelő működéshez további ZigBee központ (nem tartozék) szükséges.

Távoli vezérlés az alkalmazással
Nem vagy biztos benne, hogy lekapcsoltad-e a fényt, mielőtt elhagytad a házat? Többé nem kell ezen aggódnod - csak vedd elő a telefonodat! A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, így távolról is be- és kikapcsolhatod a fényeket az okostelefonodról. Emellett időzítőket és munkarendeket is létrehozhatsz. Általában 7:00-kor kelsz és 23:00-kor fekszel? Állítsd be, hogy a lámpák automatikusan be- és kikapcsoljanak ezekben az időpontokban.

Még több lehetőség
Az alkalmazás sok más lehetőséget is kínál. Például összekapcsolhatod az eszközeidet, és csoportokban is vezérelheted őket. Az is lehetséges, hogy a kapcsolókat más eszközökkel párosítsd, hogy okos jeleneteket hozz létre. Használj például egy további mozgásérzékelőt, és érd el, hogy a lámpák automatikusan bekapcsoljanak, amikor belépsz a házba! Az eszközeidet más családtagokkal is megoszthatod, hogy ők is irányíthassák azokat az okostelefonjukról.

Hangvezérlés
Éppen főzől és jól jönne egy kis plusz világítás? Vagy talán kényelmesen fekszel az ágyban, és le szeretnéd kapcsolni a lámpákat? Semmi gond - az Avatto kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa okos asszisztensekkel. Így hangutasításokkal vezérelheted! Most csak néhány szó szükséges, hogy gyorsan ki- vagy bekapcsold a fényeket.

Fejlett dizájn
A kapcsoló stílusos, minimalista dizájnnal rendelkezik - tökéletesen kiegészíti bármely dekorációt. Egyszerű kialakításának köszönhetően nagyon könnyű tisztítani is - elég időnként letörölni róla a port. Emellett kiemelkedően tartós és ellenálló a fakulással, karcolásokkal és egyéb károsodásokkal szemben. A kapcsoló vízálló is - nyugodtan felszerelheted a fürdőszobában. Az eszköz háttérvilágítással is fel van szerelve, amit bármikor ki- vagy bekapcsolhatsz.

Egyszerű telepítés - kellemes használat
Az eszköz felszerelése nem tart sokáig és nem okoz problémát - nincs szükség semleges vezetékre. A kapcsoló emellett képes megjegyezni az állapotát - ha például elmegy az áram, automatikusan visszaállítja az utolsó beállításokat, amint vége az áramszünetnek. Mi több, a termék gombjai nagyon kellemes tapintásúak és kényelmes használatot tesznek lehetővé.

Márka
Avatto

Modell
LZTS02-EU-B2

Szín
Fekete

Gombok száma
2

Névleges teljesítmény
3-400 W / csatorna

Névleges áramerősség
10 A

Bemeneti feszültség
AC 110-240 V, 50/60 Hz

Készenléti energiafogyasztás
0.45 W / 0.1 mA

Wi-Fi sávszélesség
2.4 GHz

Anyag
ABS

Panel anyaga
Edzett üveg

Méretek
86 x 86 x 33 mm

Támogatott rendszerek
iOS 8.0, Android 4.0 és későbbi verziók

Alkalmazás
TUYA / Smart Life

Kompatibilitás
Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings

ZigBee protokoll
ZigBee 3.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett