Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303816057 Márka: UGREEN

AUX kábel 3.5mm Ugreen AV125, aranyozott, 3m (szürke)


Cikkszám: 10605 | EAN/Vonalkód: 6957303816057 | Márka: UGREEN

AUX kábel 3.5mm Ugreen AV125, aranyozott, 3m (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUX mini jack 3.5mm Ugreen AV125 kábel, aranyozott, 3m (szürke)
Az ultra-kompatibilis UGREEN AV125 3.5mm audio kábel lehetővé teszi, hogy szinte bárhol élvezze a zenét. Magas minőségű anyagok felhasználásával készült szerkezetének köszönhetően nem csak kiváló hangminőséggel, hanem nagy tartóssággal is meglep. Fonott nejlon burkolat védi ezüstözött kábelét.

Tökéletes hangzás
A kábel ezüstözött maggal rendelkezik, amely tökéletesen vezeti a hangot. Ennek eredményeként a termék felejthetetlen zenei élményt nyújt. Még soha nem szóltak ilyen jól a mély és magas hangok – az UGREEN AV125 kristálytiszta, természetes hangzást biztosít.

Kompatibilis az eszközeivel
Univerzális 3.5mm-es csatlakozóinak köszönhetően a kábel számos eszközzel kompatibilis. Könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához, tabletjéhez vagy laptopjához. Használja ki ezeket a lehetőségeket, hogy kényelmesen hallgathasson zenét az autójában, vagy csatlakoztassa telefonját a hangszóróhoz, és élvezze kedvenc dallamainak fantasztikus hangzását.

Átgondolt tervezés
Az aranyozott csatlakozók és az ezüstözött mag a villámgyors, mégis stabil jeltovábbításért felelnek. A termék finom alkatrészei külön speciális dupla védelemmel rendelkeznek. Ráadásul a kábel fonott burkolata rendkívüli ellenállást biztosít a károsodással szemben.

Hihetetlen használati kényelem
A termék létrehozása során gondot fordítottak arra, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a használat. A csavart szerkezet megkönnyíti a tárolást – ennek köszönhetően a kábel nem gubancolódik össze és kevesebb helyet foglal. Emellett a gondosan megtervezett csatlakozó azt jelenti, hogy amikor a telefon aljzatába helyezi, még a tokot sem kell eltávolítania. Az UGREEN AV125 nem csak a funkcionalitást, de a kivételes szabadságot is biztosítja!

Gyártó: UGREEN
Név: 3.5mm Audio Kábel Fonott
Modell: AV125
Csatlakozó: Aranyozott
Kábel: Ezüstözött
Anyag: Fonott nejlon
Típus: 3.5 mm
Hossz: 3 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett