Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116755935 Márka: JOYROOM

Autós töltő Joyroom JR-CL24, 2x USB + Type-C kábel (fekete)


Cikkszám: JR-CL24 | EAN/Vonalkód: 6956116755935 | Márka: JOYROOM

Autós töltő Joyroom JR-CL24, 2x USB + Type-C kábel (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-CL24 autós töltő, 2x USB + USB-C kábel (fekete)
A Joyroom JR-CL24 autós töltő elengedhetetlen kiegészítő minden sofőr számára! Két USB-A porttal és egy USB-C kábellel rendelkezik, így Ön és utasa egyidejűleg töltheti okostelefonját anélkül, hogy bármilyen probléma merülne fel. Széles kompatibilitással rendelkezik, és alkalmas a legtöbb jármű számára, amelyek rendelkeznek szivargyújtó aljzattal. Stabilan tart a foglalatban, és átfogó védelmet nyújt a károk ellen.

Gyors töltés
Legyen biztos abban, hogy telefonja nem merül le egy hosszú autós út során. A készülék akár 17W-os töltést is kínál, míg az USB kábel 3A-es töltést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy okostelefonja visszatöltése csak néhány pillanatot vesz igénybe. Ezenkívül a töltő akár két USB-A porttal és egy USB-C kábellel van felszerelve - így egyszerre három eszközt is tölthet.

Egy töltő több eszközhöz
A kompatibilitási problémák már a múlté. A Joyroom JR-CL24 töltő számos eszközzel kompatibilis. Sikeresen használhatja iPhone 12/13/14, Samsung S22 vagy LG készülékek töltésére is. Emellett feltöltheti Nintendo Switch konzolját, okosóráját vagy vezeték nélküli fülhallgatóját is.

Beépített kábel
Felejtse el az örökké összegabalyodott kábeleket! Az autós töltő beépített USB-C kábellel rendelkezik. Spirál kialakításának köszönhetően könnyedén rendben tarthatja a kocsiban. Ezen felül a kábel akár 1,5 méterre is kinyújtható. Mostantól mindig kéznél lesz a kábel.

Figyelemmel a részletekre
Most már könnyedén megtalálhatja a töltőportot még sötétben is! Az eszköz színes háttérvilágítással rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja eszközeit a töltőhöz. A készülék biztonsága miatt sem kell aggódnia. A töltő akár hat szintű védelemmel is rendelkezik, melyek hatékonyan védenek a túlterhelés, túlmelegedés, túlfeszültség vagy rövidzárlat ellen.

Gyártó
Joyroom

Modell
JR-CL24

Szín
Fekete

Anyag
PC

Bemeneti áram
DC 12-24V

Kimeneti áram
USB-1/2: 5V=3A
Lightning kábel: 5V=2.4A
USB-1+Lightning kábel: 5V/3.4A

Teljesítmény
17 W

Méretek
65 x 31 x 26 mm

Kábel hossza
1.5 m

Súly
46 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett