Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970462516262 Márka: Foneng

Autós töltő Foneng C15, USB, 4A + kábel USB - Micro USB (szürke)


Cikkszám: C15 Micro | EAN/Vonalkód: 6970462516262 | Márka: Foneng

Autós töltő Foneng C15, USB, 4A + kábel USB - Micro USB (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az autós töltő Foneng C15 támogatja a gyors töltést és akár 4A áramot is biztosít. Ennek eredményeként okostelefonját vagy táblagépét pillanatok alatt feltölti. USB-A porttal van felszerelve és széles körű kompatibilitással rendelkezik. Ugyanakkor rendkívül tartós, mégis kompakt. A készlet tartalmaz egy micro USB kábelt is.

Gyors töltés
Már nem kell sokáig várnia, hogy táblagépe vagy telefonja újra használatra kész legyen. A C15 töltő akár 4A áramot biztosít és támogat olyan gyors töltési szabványokat, mint a QC3.0, VOOC, AFC, FCP és SCP. Ezen kívül intelligensen felismeri a csatlakoztatott eszközt és automatikusan beállítja működését, hogy a lehető legrövidebb idő alatt töltse fel, miközben védi annak akkumulátorát a károsodástól.

Továbbfejlesztett dizájn
A töltő rendkívül könnyű és kompakt – szállítása és tárolása nem jelent problémát. Emellett háza kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült. Ezáltal a termék nagyon tartós, ellenáll a károsodásoknak és kellemes tapintású. Ezenkívül stílusos, minimalista dizájn jellemzi.

Kompatibilitás
A töltőt könnyedén használhatja a legtöbb 12-24V járműben – például autókban, sőt teherautókban is. A C15 kompatibilis a legtöbb népszerű eszközzel, például okostelefonokkal, táblagépekkel, digitális fényképezőgépekkel és még sok mással. Válassza az univerzális megoldásokat és felejtse el a problémákat!

A csomag tartalma:

- Autós töltő

- Micro USB kábel

Márka: Foneng

Modell: C15

Szín: Fekete

Portok: 1x USB-A

Bemenet: 12-24V

Kimeneti áram: max. 4A

Anyag: ABS, alumínium ötvözet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett