Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436116 Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak Petwant F14-L(BAS) FEKETE


Cikkszám: F14-L(BAS) | EAN/Vonalkód: 5906168436116 | Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak Petwant F14-L(BAS) FEKETE


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Petwant F14-L(BAS) automatikus élelmiszer-adagoló fekete színben.

A Petwant F14-L(BAS) automatikus élelmiszer-adagolót azért tervezték, hogy megkönnyítse a napi etetést macska- és kutyatartók számára. 3 literes kapacitásával és napi akár 4 étkezés programozásának lehetőségével állandó hozzáférést biztosít a friss ételhez, még akkor is, ha nem vagy otthon. A házban lévő átlátszó ablak lehetővé teszi az élelem szintjének könnyű ellenőrzését, és a rozsdamentes acéltál könnyen tisztítható és tartós.

Üzenetek rögzítése a kedvence számára
A Petwant F14-L(BAS) egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy lehetőséget biztosít egy 10 másodperces hangüzenet rögzítésére és lejátszására. Ezáltal minden étkezéshez hívhatod kedvencedet!

Precíz és rugalmas etetési beállítások
A programozási funkcióval napi akár 4 étkezést is beállíthatsz, és minden étkezést akár 9 adagra oszthatod. Ez ideális az élelem mennyiségének kedvenced igényeihez igazításához, túlzott etetés kockázata nélkül. Néhány kattintással megtervezheted az egész napi etetési ütemtervet!

Kompakt és kényelmes használat
A Petwant F14-L(BAS) egy olyan eszköz, amelyet a kényelem szem előtt tartásával terveztek - nemcsak a kedvenced számára, hanem számodra is. Kompakt méretei (168 x 296 x 290 mm) és egyszerű kialakítása révén könnyen illeszthető a ház bármely helyiségébe, és nagyon intuitív a használata. Ezenkívül az adagoló jól működik 5-12 mm-es száraz táppal, így ideális mind macskáknak, mind kutyáknak.

Hosszú távú működés és kettős tápegység
Az adagolót kétféleképpen táplálhatod - kábellel vagy D típusú alkáli elemekkel (nem tartozék), ami garantálja a megszakítás nélküli működést akár 180 napig. Ezzel a lehetőséggel biztos lehetsz benne, hogy kedvenced mindig megkapja az eledelt, függetlenül az esetleges áramkimaradásoktól.

Átgondolt kialakítás
Az élelem frissességének megőrzése érdekében az adagoló nedvszívóval van felszerelve, hogy megakadályozza a nedvesség felhalmozódását. Ráadásul az adagoló tartós, károsodásálló és könnyen tisztítható anyagokból, például rozsdamentes acélból és ABS-ből készült, így hosszú ideig jól szolgálhat.

Gyártó: Petwant
Modell: F14-L(BAS)
Szín: Fekete
Kapacitás: 3 l
Etetési gyakoriság: Napi 1-4 étkezés
Táp típusa: Száraz táp (5-12 mm)
Működési idő: Akár 180 nap
Tápellátás: 5 V DC / 1 A vagy 3 alkáli D elem (nem tartozék)
Névleges teljesítmény: 0,5 W
Működési hőmérséklet: 0°C-tól 50°C-ig
Anyag: Rozsdamentes acél, ABS
Méretek: 168 x 296 x 290 mm
Rendeltetés: Macskák és kutyák számára

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett